Ekstra Bladet

Bubber om bryllup: På vej er det vel ...

- JONAS SAND josa@eb.dk

Bubber er kommet godt ud på den anden side af den hårde periode, der for ham både har budt på skilsmisse og corona – oven i glaedelige ting som en ny kaereste og familiefor­øgelse.

– Jeg er glad, og jeg har det godt. Jeg smiler, og jeg synes, jeg er en heldig mand, siger han, da Ekstra Bladet møder ham til PlanBørnef­ondens Pigepris. Kaeresten, Signe Rossing, og parrets søn havde han ladet blive derhjemme, men han fortaeller, at alt går godt.

I sommer kunne den lykkelige tv-vaert fortaelle, at parret var i gang med at finde et faelles hjem sammen, og intet tyder på, at kaerlighed­en er blevet mindre mellem dem. På spørgsmåle­t om, hvorvidt det er ved at vaere tid til, at han skal på knae, lyder det kryptisk:

– Det kan man jo aldrig udelukke, siger 56-årige

Bubber og fortsaette­r:

– På vej er det vel. Men jeg har ingen idé om, hvornår det bliver, siger han.

Dyr omgang

Coronakris­en har ramt mange danskere hårdt, isaer i underholdn­ingsbranch­en, som Bubber er en del af.

Det er dog ikke kun pandemien, der har gjort den seneste tid for en dyr affaere.

– Skilsmisse og corona ... det kunne naesten ikke have vaeret dyrere. Jeg er glad for, at det er gået godt i mange år, vil jeg sige, for ellers ved jeg ikke, hvad jeg skulle have gjort. Det ved jeg vitterligt ikke, siger Bubber.

– Men på rigtig mange måder er det jo også uvirkeligt, at taeppet på den måde bare bliver revet vaek under en. Hvem fanden skulle nogensinde gaette på, at det hele bare ville stoppe?

Han slår fast, at det går godt, og at han ikke som sådan har haft behov for at lande igen.

– Men det er klart, at det da har vaeret en tur i centrifuge­n. Og man kan jo sige, at det mange gange bare er prisen for at vaere et kendt ansigt. Det må man jo bare aede.

Skilsmisse­n og måden, det skete på, har vaeret hårdt for forholdet til hans døtre. På spørgsmåle­t om, hvordan det går i forhold til det, lyder det kortfattet:

– Det tager tid. Men det gør alle gode ting, sluttede han med et smil.

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? – Jeg synes, jeg er en heldig mand, siger Bubber.
FOTO: HENNING HJORTH – Jeg synes, jeg er en heldig mand, siger Bubber.
 ?? FOTO: RUD KOFOED ?? Bubber og Signe stod officielt frem som par i 2019.
FOTO: RUD KOFOED Bubber og Signe stod officielt frem som par i 2019.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark