Ekstra Bladet

Ulla Otken: Det har absolut intet på sig

-

Ulla Otken afviser fuldstaend­ig, at klagen fra Hans Christian Ahrensbach har nogen substans.

– Det har absolut intet på sig. Det er pure opspind og en ren shitstorm. Sådan er det, når man står frem i pressen, at så dukker alle mulige kvaerulant­er op og beklager sig over, at en dommer har givet deres sag en forkert behandling, siger Ulla Otken.

Hun afviser at have hastet sagen igennem eller afbrudt direktøren­s advokat, men bedyrer, at hun tvaertimod stillede opklarende spørgsmål. Hun kan heller ikke genkende, at hun skal have talt nedladende om et vidne og kaldt ham ’en lille skoledreng’.

Sur over ikke at få medhold

– Det er en mand, der har tabt en sag med et brag, og pludselig finder han så ud af, at det var den dommer, som havde vaeret i Ekstra Bladet. Hvorfor i alverden skulle jeg rulle med øjnene over for advokater? Jeg gjorde mig faktisk stor umage med den sag, siger Ulla Otken.

Ulla Otken er rasende over, at Ekstra Bladet overhovede­t går ind i den nye klage, før retspraesi­denten har undersøgt den til bunds, og der er truffet en skriftlig afgørelse.

– Sidst lagde jeg mig fladt ned og erkendte, at jeg havde opført mig forkert. Men her baerer hele mandens fremstilli­ng jo praeg af, at han er sur over, at han ikke fik medhold i retten.

– Hvad siger du til mandens klage over, at han fik indtryk af, at du havde bestemt dig på forhånd?

– Selvfølgel­ig havde jeg ikke det. Jeg havde ingen anelse om, hvor det ville ende. Men jeg ville vaere en dårlig dommer, hvis jeg ikke undervejs skrev ned, hvad folk sagde.

Ulla Otken er overbevist om, at klagesagen aldrig kommer videre. Efter den seneste dom i klagerette­n i januar i år har hun efter faelles aftale med retspraesi­denten ikke fungeret som dommer i straffesag­er i Retten på Frederiksb­erg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark