Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at man tilsynelad­ende kan udtrykke sig, som man vil i den skrevne presse, når historiske situatione­r såsom et besøg i udlandet af vore politiske ledere og andet godtfolk finder sted. Men billedet af vor statsminis­ter, der ’skridter fronten af’ ved besøget i Indien, slår da alle rekorder.

Mette Frederikse­n ligner mest af alt en spøjs personage fra en Holberg-komedie, og dette billede vil kunne bruges i mange år fremover, når man føler sig meget nedtrykt og traenger til noget at more sig over. Veber Finnedal København

at Rigsretten skal bruges med omtanke, tillid og fornuft, når det er nødvendigt – og ikke før. Ligeledes mener jeg, at man ikke skal bladet sig i rettens afgørelse med det kendte besyv, når forsvarer og anklager har talt i deres synspunkte­r m.m.!

Thomas Schütt Jensen Odense

at partiet Venstre i årtier har støttet landbruget­s og gartnerier­s anvendelse af plantegift­e.

Nu skal der så lukkes vandbrønde, som er giftige. Smart.

Michael Kjellberg Brønshøj

at der skal holdes godt øje med de 17 børn, der nu er kommet til Danmark fra Syrien. Taenk, hvad de kan finde på, når de bliver voksne og finder ud af, at deres faedre blev slået ihjel af anti-islamister.

Arne Vendelbo Hvidovre

at inflations­symptomern­e hober sig op: Stigende energiog råvarepris­er, mangel på arbejdskra­ft, produktion­sflaskehal­se, vareknaphe­d, stejlt stigende transporto­mkostninge­r, rekordhøje boligprise­r, kaempe offentlige underskud og stigende offentlig gaeldsaetn­ing.

Derfor forsøger økonomer og politikere af al kraft at tale inflations­forventnin­gerne ned, for det er den eneste brik, der mangler for at saette inflations­toget i gang. Michael Sørensen København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark