Ekstra Bladet

Felix Smith på ferie med eksen

□FT□R BRUDD□T:

- ANNE-METTE GREGERS SIMMEL amgr@eb.dk

Da tv-vaert Felix Smith og kaeresten, Marie Schmidt, i februar valgte at gå fra hinanden efter 14 år, var de enige om, at bruddet i mindst muligt omfang skulle gå ud over parrets to sønner på syv og ti år. Og det løfte holder de.

I går, tirsdag, fyldte Felix 45 år. Det fejrede han ved at springe ud som designer og ved at saette kurs mod Alperne – naermere bestemt Schweiz – for at holde efterårsfe­rie med ’hele familien’, som han siger.

– Jeg er på vej for at hente min mor og vores hund, Robert Redford, og så kører vi sydpå, ned til min mormor, lyder det, da Ekstra Bladet ringer.

– Senere, på lørdag, støder Marie og drengene til, fortsaette­r han og fortaeller, at bilen er pakket med hundelufte­r-tøj af eget design.

Som inkarneret hundemenne­ske har han savnet det helt rette tøj, når hunden skulle luftes, og vejret viste taender. Det har han nu forsøgt at råde bod på.

Heldragt og haettetrøj­e

En uventet opringning fra ivaerksaet­ter Linn Radsted blev i marts 2021 startskudd­et til, at Felix Smith nu kan skrive designer på sit cv og kalde sig medejer af. virksomhed­en DogCoach, der siden 2016 med Linn Radsted i spidsen har specialdes­ignet funktionel­t hundelufte­r-tøj.

En heldragt til herrer og en trøje med haette er hans debut som tøjskaber.

Heldragten byder blandt andet på baglomme til legetøj, udtraek til hundeposer i lommen, reflekser og mange andre features, og trøjen har tilsvarend­e features.

Man skulle måske lave et datingsite, der matcher enlige hundeejere med andre hundeejere

Kaerlighed­en må vente

– Nu skal vi lige teste dem nede i bjergene, siger Felix og forklarer, at han selv i årevis har savnet en heldragt, der ’ikke enten var en skidragt eller lignede en Kansas-overall fra en boreplatfo­rm’.

– Den der forfaengel­ighed, har det noget at gøre med at øge chancerne for at score, når man lufter hund?

– Ha, ha. Nej. Men man skulle måske lave et datingsite, der matcher enlige hundeejere med andre hundeejere ...

– Apropos, hvordan ligger det med dit kaerlighed­sliv?

– Det ligger meget lavt. Lige nu har jeg ikke brug for at finde en ny. Mit fokus efter skilsmisse­n har vaeret på børnene.

– De skal også falde til i deres nye hverdag. Jeg tror ikke, det er godt at introducer­e børn til en sammenbrag­t familie så hurtigt, siger han.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Kurs mod Alperne
Felix Smith fejrede sin 45-års fødselsdag ved at saette kurs mod Alperne, hvor ekskonen og sønnerne støder til lørdag.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Kurs mod Alperne Felix Smith fejrede sin 45-års fødselsdag ved at saette kurs mod Alperne, hvor ekskonen og sønnerne støder til lørdag.
 ?? PR-FOTO: GUNNAR MERRILD ?? Felix Smith lufter hund i sin nye heldragt.
PR-FOTO: GUNNAR MERRILD Felix Smith lufter hund i sin nye heldragt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark