Ekstra Bladet

Derfor fortaeller jeg det nu

-

Indtil nu har Claus Elgaards blodprop ikke vaeret noget, han har talt højt om. Ikke engang hans kollegaer har vidst noget om den meget akutte tur til Odense.

– Jeg har ikke haft behov for at tale om det, men i mit radioprogr­am, ’Fremkaldt’, forlanger jeg ret meget af mine gaester. De skal give noget af sig selv. I denne uge har jeg haft besøg af den tidligere fodboldspi­ller Frederik Møller, der har måttet indstille sin karriere som 28-årig på grund af hjerteprob­lemer, siger Claus Elgaard og fortsaette­r.

– Så taenkte jeg, at jeg også måtte give lidt. Så det blev måske mere en samtale mellem to, der har oplevet nogenlunde det samme, siger han om Radio4-programmet.

I dag maerker Claus Elgaard ikke noget til blodproppe­n eller de fire stenter.

– Jeg tager min medicin og passer godt på mig selv. Jeg er ikke bange, jeg er opmaerksom, og det er der stor forskel på. Jeg banker ikke min puls helt op på 170, men holder den på 140150. Jeg har ikke behov for at slå mine egen løberekord­er og presser ikke mig selv. Jeg gider ikke at dø for at løbe otte kilometer seks sekunder hurtigere end før, siger han.

 ?? PRIVATFOTO ?? Claus Elgaard både bokser og løber flere gange om ugen.
PRIVATFOTO Claus Elgaard både bokser og løber flere gange om ugen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark