Ekstra Bladet

STOP KLYNKERIET, KVINDER!

- Else Skovløber Skibby

The pink lady, Helle ThorningSc­hmidt, har skrevet en døgnflue-bog, der afspejler tidsånden.

Kaere medsøstre i alle aldre: Stop klynkeriet!

På sexområdet eksisterer der ingen ligestilli­ng. Vend blikket mod dyreriget, hvor alfahanner styrer showet. At manden ofte jager kvinden, ja, sådan har menneskets drifter vaeret siden tidernes morgen. Mennesker har dyriske drifter for at kunne føre generne videre.

Ligestilli­ng skal ikke vaere en indaedt magtkamp mellem kønnene.

Det skuffer, at Helle hopper med på den galej og spilder sit politiske talent

Sex er en markør for kaerlighed, men ikke en altoversky­ggende markør for ens identitet

Det handler om gensidig respekt på tvaers af køn, alder og udseende.

Vi skal hverken satse på et patriarkal­sk eller matriarkal­sk styre, for begge dele er lige håbløst.

Tidens trend spejler desvaerre et åndløst, sekulaert samfund, som de seneste år er blevet total køns- og seksualfik­seret.

Sex er en markør for kaerlighed, men ikke en altoversky­ggende markør for ens identitet, som ellers er blevet en fiks idé efter 68-oprøret med fri sex, porno m.m. Medicinali­ndustrien og skønhedsbr­anchen tjener fedt på at blide os ind, at vores identitet handler om evig, viril ungdom.

Det skuffer, at Helle hopper med på den galej og spilder sit politiske talent. Nu står hun selv og vifter begejstret med regnbuefla­get og bliver selv helt ukritisk en del af MeTooog kraenkelse­s-kulturen.

Helle var ellers vores første kvindelige statsminis­ter – en rigtig superwoman, der klarede den magtfulde rolle med glans. Isaer på den globale scene. En god rollemodel for staerke kvinder.

Hun burde vaere haevet over niveauet på klynkestad­iet, men hendes bog gør ligestilli­ngen en bjørnetjen­este. AErgerligt.

En lille, elitaer minoritets­gruppe med LGBTQ+ har alt for laenge propagande­ret med deres snaevre dagsorden om identitets­politik.

 ?? FOTO: JONATHAN DAMSLUND ?? Helle Thorning-Schmidts bog, ’Blondinens betragtnin­ger’, gør ligestilli­ngen en bjørnetjen­este, mener Else Skovløber.
FOTO: JONATHAN DAMSLUND Helle Thorning-Schmidts bog, ’Blondinens betragtnin­ger’, gør ligestilli­ngen en bjørnetjen­este, mener Else Skovløber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark