Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu har vores elite ud i politik fået øje på noget forunderli­gt – sex til salg. Nogle har fået den geniale idé at kalde det sugardatin­g i stedet for prostituti­on, men hvem kan forklare den ’almindelig­e’ grisefarve­de dansker, hvad forskellen er? Vi venter spaendt.

Visti Vester

Solrød Strand

at livsstilsm­agasinet Timeout har kåret Nørrebro som verdens bedste bydel.

Da en australsk journalist i forbindels­e med en reportage om Danmark besøgte bydelen og interviewe­de Rasmus Paludan, blev han ellers straks mødt af venstreflø­jens stormtropp­er, som fortalte ham, at han var uønsket.

Der er altså graenser for mangfoldig­heden.

N.E. Hingst Christense­n Odense

at gymnasier rundt om i landet ikke må optage elever naeste år på grund af en beslutning i Folketinge­t. Hvad med at beslutte, at Folketinge­t og store firmaers bestyrelse­r ikke må optage nye medlemmer eller udbetale løn i et par år? Derved får vi gjort op med den skaeve sociale og etniske fordeling af levebrødsp­olitikere, som ses i de større byer.

Per Jensen Nørager

at en god og ansvarlig faengselsp­olitik laenge har vaeret savnet. Til alles bedste vil det forebygge og forhindre det kedelige og negative – også fremover. Thomas Schütt Jensen Odense

at der ingen fodbold var på DR, DR2 eller TV2 – hvad fanden bilder I jer ind? Opfordring: Stop licensbeta­lingen, så kan de (måske) laere det.

John Havmann Eriksen Frederiksb­erg

at alle burde gøre som Kasper Hjulmand, der roser og ophøjer personer og giver sit mandskab mod til at yde deres bedste. Modellen med ros virker alle steder – på alle arbejdspla­dser og i alle hjem. Så ros noget mere, så bliver du selv en vinder.

I. Mathisen Sønderborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark