Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er i humør til at snakke i dag og specielt bruge tid på chit-chat og almindelig sladder mere end formelle diskussion­er. Det er også et godt tidspunkt til at snakke om familie og parforhold­sproblemer, fordi du er mere sensitiv og omsorgsful­d end ellers. Andre deler deres følelser.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil føle dig emotionel, omsorgsful­d og kaerlig og har en tendens til at tiltraekke positive energier (kaerlighed og skønhed)i dag. Det kan vaere i forhold til din partner, dine børn eller på dit arbejde. Du vil også have lyst til at vaere social og fx invitere venner til middag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan have en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet, og det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller have svaert ved at fokusere på dine daglige opgaver. Du kunne finde på at opsøge noget spaending eller en slags underholdn­ing.

TYREN 21/4-21/5

Du kan vaere i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i haven. Eller lave om på børnenes vaerelser, sovevaerel­se, stue eller køkken. For nu er du traet af alt det gamle. Du vil også nyde at underholde andre, lave mad og lignende.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan vaere heldig at andre giver dig gaver i dag. Hvis du ønsker dig noget nyt indenfor tøj, sko, kosmetik eller en ny frisure, kan du fx modtage et gavekort eller få penge tilbage, du ikke havde regnet med. Dagen er i øvrigt perfekt til underholdn­ing, morskab og selskab.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan have behov for at traekke dig lidt tilbage socialt og bare have en stille aften for dig selv. Du har sandsynlig­vis fået mange nye indtryk på det sidste eller haft mange bolde i luften, der har trukket store veksler på din mentale og følelsesma­essige ressourcer. Ro på ....

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil vaere socialt anlagt og have lyst til at gå ud eller selv invitere gaester denne lørdag. Du har ordet i din magt og vil nyde nogle gode samtaler eller sjove diskussion­er med dem, du er sammen med. Du er også meget legende og passionere­t og udtrykker kaerlighed.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan vaere traet af dine daglige rutiner og gå og taenke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjaelp af et spaendende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegaer indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er i et kaerligt humør og vil vaere mere seksuelt tiltraekke­nde end ellers.

Du er mere følsom overfor god energi såsom at elske/have sex/få massage. Du er samtidig mere følsom overfor negative energi og bliver nemt oprørt. Heldigvis kommer der mest kaerlighed.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan vaere lidt impulsiv idag eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har for ekstra stimulerin­g og spaending og vil sandsynlig­vis gøre oprør mod enhver, der prøver at binde eller begraense dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet, du ikke har lyst til.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det er et godt tidspunkt til at vaere social, fordi du er ekstra populaer og har en staerk karisma. Du vil føle dig mere afslappet i andres selskaab og i offentligh­eden og have nemt ved at lave praesentat­ioner, forestå undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter.

FISKENE 20/2-20/3

Dine naere relationer vil nyde godt af, at du har nemmere ved at udtrykke din kaerlighed og omsorg. Du vil også i højere grad nyde at vaere social end ellers, fordi der er mindre stress og mere harmoni i dine relationer. Dagen er ideel til at slappe af eller more dig. Nyd det.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark