Ekstra Bladet

LUK NU DEN RADIO

-

Fiaskoen er følgelig fortsat fuldstaend­ig og total

Spillerne skal ikke tages som gidsler

Landstraen­er Hjulmand efter kvalifikat­ionen til VM i slavestate­n Qatar. FOTO: FINN FRANDSEN

Vi er enige – men det er vist lidt for sent.

Danmark er gået amok i offentligt ansatte under coronapand­emien

Ifølge Berlingske, der skriver, at det ikke kun skyldes testcentre, men også administra­tion. FOTO: BAX LINDHARDT

Ja, hvis der er noget, det offentlige mangler, er det jo administra­torer.

ALLE VED DET: Ungdomsrad­ioen Radio Loud har ingen lyttere. DAB-stationen er faktisk så langt fra sin målgruppe, at unge end ikke gør grin med Radio Loud. De ignorerer den fuldstaend­igt.

ONSDAG DUKKEDE en lille opmuntring angiveligt op for stationen. Den forkaetred­e kanal har lyttere, hed det i en ny måling fra Kulturmini­steriet. ❘ første halvår 2021 har kanalen i snit haft 9000 lyttere, der har lyttet i fem sammenhaen­gende minutter – om ugen.

MEN AK, to tredjedele af denne pauvre lytterskar­e er i aldersgrup­pen 56 år og opefter. Louds pålagte målgruppe er de 15- til 32-årige.

SELVOM DER med den selverklae­rede ’bulderbass­e’ Simon Andersen fra Berlingske nu er indsat en ny Loud-chefredakt­ør, der nok kan ’disrupte’, rive en radio rundt og piske en stemning op, så er og bliver kanalen en luftspejli­ng, som et inkompeten­t Radioog tv-naevnet lod sig halluciner­e af.

OG MAN GJORDE tillige en god radio fortraed, da man i udbuddet fravalgte den allerede mere end beståede Radio24syv.

□n station, der i tåbelig politisk indebraend­thed fra ikke mindst Dansk Folkeparti og Socialdemo­kratiet blev tvunget bort fra FM-båndet.

IRONIEN VAR SÅLEDES til at få øje på i sidste uge. Her leverede et nyt Radio- og tv-naevnet en sønderlemm­ende kritik af Radio Loud. Kanalens oprindelig­e ansøgnings-løgn, som Radio- og tv-naevnet burde have gennemskue­t, fejler på stort set alle afgørende parametre ifølge naevnets egen rapport.

DER SENDES IKKE LIVE. Man daekker ikke hele landet. Der er ingen interaktio­n med lyttere osv. Det sidste er måske også lidt svaert, når der reelt ikke er nogen lyttere. □ller hvis man er en ’ungdomsrad­io’, og en eller anden, der hedder Jørgen, på 65 år er den eneste, der ringer ind.

FIASKOEN ER FØLGELIG fortsat fuldstaend­ig og total. Den indrammes blot af det naevnte lyttertal.

Det er ikke alene pinligt. Det er i den grad også en hån mod skatteborg­erne.

VI HAR I DANMARK små lokale ugeaviser med betydeligt større publikum. Og ingen af dem får 65 millioner kroner i årlig støtte.

RADIO- OG TV-NAEVNET har givet Radio Loud 14 dage til at redegøre for, hvordan kanalen vil rette op på forholdene. Fristen udløber om få dage. Derefter har kanalen fire måneder til at udføre tricket.

’JA, SOM OM,’ som ungdommen siger. Og dertil er kun ét at føje: Så må det også vaere slut.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Radio Louds pålagte målgruppe er de 15- til 32-årige, men stationen er så langt fra sine lyttere, at de end ikke gør grin med den. De ignorerer den fuldstaend­igt.
FOTO: JENS DRESLING Radio Louds pålagte målgruppe er de 15- til 32-årige, men stationen er så langt fra sine lyttere, at de end ikke gør grin med den. De ignorerer den fuldstaend­igt.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark