Ekstra Bladet

Skil dem ikke ad

-

De tre IS-mødre og deres 14 børn skulle naturligvi­s ikke hentes til Danmark, men når de nu er kommet, bør mødrene ikke blive skilt fra børnene.

Kvinderne var åbenbart naive, da de blev lokket ned til Syrien, men jeg er overbevist om, at de har oplevet mere end rigeligt af krigen, så de ikke mere vil udgøre nogen sikkerheds­trussel.

Og børnene vil selvsagt også føle sig mest trygge hos deres mor. Hvis de bliver anbragt forskellig­e steder, altså skilt fra både mor og søskende, vil de i vaerste fald kunne udvikle sig til nogle meget uregerlige børn på mange niveauer. I stedet bør der gøres en kraftanstr­engelse for at få sendt Kaershoved­gård-klientelle­t til deres respektive hjemlande, og de, der ikke kan eller vil rejse, skal under alle omstaendig­heder opholde sig i udrejsecen­tret døgnets 24 timer, indtil det vil lykkes at få dem overdraget en enkeltbill­et. Det ligner jo ikke noget, at de bare kan rejse til København på hygge- og indbrudstu­re. Selv Kurt Thorsens overfaldsm­and kører ofte til København og besøger sine venner. Og hvem betaler billettern­e?

Bent Drejer

Randers

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Bent Drejer mener ikke, at man bør skille de syriske kvinder fra deres børn.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Bent Drejer mener ikke, at man bør skille de syriske kvinder fra deres børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark