Ekstra Bladet

Desvaerre er DBU ikke selv et forbillede for noget som helst

-

NEJ, DBU. Det var ytringsfri­hed. Slå ordet op i en ordbog, hvis det er gået jeres naese forbi, at vi har en lang og stolt tradition for at forsvare den slags i Danmark.

’DET ER underordne­t, om der står boykot Qatar, ❘srael, Sverige eller □ngland,’ lyder DBU’s meningsløs­e forklaring. Men der stod ikke engang ’boykot Qatar’. Der stod, at man specifikt skulle boykotte VM-slutrunden

i 2022. Dermed er banneret direkte henvendt til det gennemkorr­upte F❘FA’s beslutning om at tildele VM til Qatar, hvor tusindvis af importered­e slaver har mistet livet under opførelsen af de megalomane stadioner i ørkenheden.

EN TING er, at DBU ikke vil boykotte slutrunden. Det er en svaer beslutning at traeffe for et lille land. Qatar burde aldrig vaeret tildelt VM. Men noget andet er at gøre sig selv til en dikkende lammehale for F❘FA’s grufulde vanvid ved at blaese på alle de vaerdier, vi står for i Danmark. Og så ovenikøbet på dansk grund.

I SOMMER fik danske fans frataget et regnbuefla­g, som de spagfaerdi­gt viftede med under Danmarks □M-kvartfinal­e i Aserbajdsj­an. Men det her er ikke Aserbajdsj­an, det er vores land. Her gaelder vores regler, uanset om vi er til fodbold eller ej. DBU er ikke alene i gang med et knaefald for en gennemkorr­upt organisati­on. Unionen kaster sig også ind i et forsvar for en aegte slyngelsta­t. Det er udansk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark