Ekstra Bladet

Madsen sat på pause

- THOMAS TREO treo@eb.dk

Den er stadig gal med Johnny Madsens 70 år gamle ryg.

Sangskrive­ren har aflyst sin efterårstu­rné på grund af en diskusprol­aps, og efterfølge­nde er en stribe foredrag udskudt fra november og december i år til oktober og november 2022.

Arrangøren Tikko oplyser til Ekstra Bladet, at udsaettels­en skyldes ’helbredspr­oblemer’.

Det er første gang, den garvede rockmusike­r og maler skal på turné for at holde foredrag. I blandt andet København, Odense og Aarhus vil Johnny Madsen fortaelle ’anekdoter og røverhisto­rier fra en enestående karriere’, men det bliver altså først om et år.

Midt i september skrev veteranens manager, Jeanett Exner, følgende i en kortfattet sms til Ekstra Bladet:

’Han må ryge i sengen og sidder ned og maler.’

Hun forklarede, at Johnny Madsen på det tidspunkt havde ’ondt’, men også at han havde det ’godt’.

Ifølge Lars Lilholt søgte den vestjyske kollega tilflugt i sin residens i Spanien i den forgangne måned.

Johnny Madsen fyldte 70 i foråret. I den anledning talte Ekstra Bladet med ham om blandt andet helbredet i eksklusivt interview på Fanø.

Spillemand­ens naeste optraedene­r vil formentlig først blive med band på festivaler­ne naeste sommer. Hvis altså ryggen virker.

 ?? FOTO: JENS HARTMANN SCHMIDT/RITZAU SCANPIX ?? Johnny Madsens ryg spaender ben for ham. Så han må holde sig i ro – i hvert fald indtil naeste sommer.
FOTO: JENS HARTMANN SCHMIDT/RITZAU SCANPIX Johnny Madsens ryg spaender ben for ham. Så han må holde sig i ro – i hvert fald indtil naeste sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark