Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

LENDUM: Braendstof­priserne tordner i vejret, men nogle vil åbenbart ikke selv betale. På Tårsvej brød en ukendt ind i en garage og stjal 700 liter olie fra en tank. Der er ingen oplysninge­r om, hvordan han slap vaek med olien.

HELSINGØR: □n gruppe unge skabte sig ved en nedlagt bilforhand­ler på Rønnebaer Allé, hvor de knuste glas, råbte og spraymaled­e på bygningen. □n patrulje traf 12 drenge, der alle var under den kriminelle lavalder. Deres vaerger og de sociale myndighede­r blev informeret om deres mangel på opdragelse.

RØDBY: Flere maend blev uvenner om noget vejarbejde på Traettesko­vvej, og det kulminered­e med, at en 47årig mand blev slået i panden med en asfaltrage­r. Der var flere vidner, og politiet fandt frem til en 28-årig mand fra Fyn, der blev sigtet for vold.

GØRLEV SJ.: Politiet standsede en 29-årig bilist i en rutinekont­rol på Algade. Der var flere børn i bilen, de var behørigt spaendt fast, og der var ingen fejl på bilen. Men politiet fik mistanke om, at bilisten var narkopåvir­ket, og han blev testet positiv for kokain. Han blev anholdt, og politiet sørgede for, at børnene blev afhentet.

SAMSØ: Specialpat­ruljen fra Østjylland­s Politi gik på narkojagt på øen efter tip om narko på flere adresser. ❘ Tranebjerg fandt en beboer en klump hash frem, og i Kolby lugtede der af hash fra to kollegieva­erelser. To blev sigtet for skunk og hash. ❘ Brundby blev en mand sigtet for en større maengde hash, og i Besser havde en mand tabletter, som han ikke havde recept på.

MARIBO: □n kvinde, der var ude at løbe på Hestehavev­ej ved Kidnakken, blev udsat for et voldtaegts­forsøg tirsdag eftermidda­g, da en 2426-årig mand overmanded­e hende. Hun fik dog kaempet sig fri og løb. Han beskrives som vaerende af anden etnisk herkomst og med sort hår og en hestehale i toppen og sorte skaegstubb­e. Han var iført grå cowboybuks­er, der var flaensede, med dødningeho­ved-motiv, og sort jakke/vest også med dødningeho­ved.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark