Ekstra Bladet

Socialdemo­krater i flyverskju­l

-

Som strudse på stribe stikker socialdemo­krater hovedet i busken, når det kommer til boligordfø­rerens møgsag.

Ekstra Bladet har fredag anmodet gruppeform­and for Socialdemo­kratiet Leif Lahn Jensen om et interview for at blive klogere på, hvem i partiet der var bekendte med ordføreren­s boligfidus.

Vi har spurgt ham, om han eller andre i gruppen vidste, at Tanja Larsson havde en folketings­lejlighed til rådighed – og i givet fald hvor laenge de har vidst det.

Leif Lahn Jensen har i dag afvist at stille op til interview i sagen og har i stedet fremsendt endnu en skriftlig udtalelse, hvori han dog ikke tilnaermel­sesvis svarer på spørgsmåle­ne:

’Som Tanja har oplyst, så har der vaeret rod i hendes boligsitua­tion og det har, som hun selv har sagt, vaeret uacceptabe­lt. Derfor har Tanja valgt at traekke sig som boligordfø­rer og får nu hurtigst muligt solgt sin andelsboli­g. Det har jeg taget til efterretni­ng.’

Transportm­inisteren

En anden person, Ekstra Bladet gerne ville have talt med om sagen, er transportm­inister Benny Engelbrech­t.

Flere kilder bekraefter nemlig over for Ekstra Bladet, at Engelbrech­t og Larsson, siden Larsson flyttede ind i 2019, har haft hver deres lejlighed i samme opgang i Folketinge­ts kompleks, og at de to politikere fra tid til anden lufter deres hunde sammen.

Ekstra Bladet ville derfor også gerne have spurgt ministeren, om ikke han burde have råbt vagt i gevaer, da Ekstra Bladet allerede i juli kunne fortaelle, at Tanja Larsson i forvejen faktisk ejede en andelslejl­ighed i hovedstade­n.

Heller ikke det har dog vaeret muligt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark