Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu må det vaere slut med at skamfere små drengebørn i Danmark. Det skal hverken muslimer eller jøder bestemme. Og Mette Frederikse­n skulle tage at følge danske dygtige laeger, når de siger, at man ikke kan foretage omskaering uden bedøvelse, og de ekspertise­r, som hører til en operation. Men hun lytter jo mest på jøderne og politisk indblandin­g fra USA.

Jørn Mogensen Thisted

at der er virkeligt mange frelste individer i Danmark. Nu har NorthSide-festivalen besluttet, at kød og fisk ødelaegger verden. Det er jo alt sammen meget flot og ambitiøst, men hvornår får vi en alkoholfri festival? Det bliver sgu en sensation.

Visti Vester Solrød Strand

at det er fantastisk, at al maden bliver plantebase­ret og økologisk på NorthSide Festival. Og at voksne mennesker, der taler om bacon, som var det en menneskere­t, er pinlige at høre på. Klimaet er på katastrofe­kurs. Bliv dog voksne og spis jeres grøntsager!

Carl Valentin Klimaordfø­rer Socialisti­sk Folkeparti

at nu himler Pia Kjaersgaar­d op over, at Danmarks Radio flytter indholdet over til at blive digitalt. Var det ikke Dansk Folkeparti, der var med til at lave besparelse­r i DR, så de måtte lukke DR3 for de unge og DRK for aeldre – og naesten lukke radiosport­en?

Kurt Larsen Allerød

at Ritt Bjerregaar­d (S) i 2005 vandt overborgme­sterposten ved at valgflaesk­e-love københavne­rne 5000 boliger til 5000 kroner om måneden. Et nyt kommunalva­lg naermer sig, så nu vil Mette Frederikse­n (S) afsaette ’et milliardbe­løb’, så almennytti­ge boligselsk­aber kan opkøbe private ejendomme med betydelig offentlig støtte. Det er ikke andet end gammel snydevin på nye flasker.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark