Ekstra Bladet

Har det svaert som menigt medlem

-

Der gaelder saerlige taletider for statsminis­teren og ministerho­ldet i øvrigt, og erfaringen er, at når ministrene går af, har de umådeligt svaert ved at vaenne sig til de kortere talefriste­r, som gaelder for Folketinge­ts medlemmer. Lars Løkke er en af de helt slemme. Han holder stort set aldrig taletidern­e, og det virker, som om formaenden­e har mistet tålmodighe­den med ham og sender ham ned fra talerstole­n.

Venlig hilsen Hans

Tidligere statsminis­ter for Venstre, nu menig løsgaenger, Lars Løkke Rasmussen har mere end svaert ved at overholde reglerne for taletid, når han står på Folketinge­ts talerstol.

Det’ besvaerlig­t

Der bliver skrevet meget om oprettelse af naerpoliti­stationer. Hvorfor opretter politiet ikke en naerpoliti­station på Christiani­a? Det må da vaere et oplagt sted.

Benny Frederikse­n, København S

Kaere Benny

Formentlig fordi en station på Christiani­a konstant ville blive udsat for haervaerk, indbrud og ødelaeggel­se – og politiet vil ikke binde en uforholdsm­aessig stor styrke i det projekt. Men når nu hele området bliver bebygget med familiebol­iger befolket med lovlydige borgere, er idéen da vaerd at arbejde med.

Venlig hilsen Hans

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark