Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dine finanser skulle indbyde til lidt luksus her i efterårsfe­rien. Du vil føle dig tiltrukket en bestemt form for tøj, kosmetik eller endda en tatovering måske? Du vil også kunne nyde at indrette eller omdekorere dit hjem. Du kan også undersøge gode måder at blive rig på.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan få følelsen af, at du ikke orker de små detaljer, som dagligdage­n kraever af dig. Du vil hellere lave noget sjovt og hyggeligt og se stort på de små detaljer. Ihvertfald bare i dag. Hvorfor har tjenestepi­gen Marie også altid fri, når du skal slappe af og more dig i ferien?

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan opleve, at der kommer meget staerke følelser på bordet, og du gør klogest i at tackle det med diplomati, ro og konstrukti­v, empatisk dialog. Det kan vaere magtkampe hjemme, på dit arbejde eller i din omgang med forretning­spartnere, ledere og lign.

TYREN 21/4-21/5

Du har et staerkt ønske om at vaere taet på dem, du elsker og holder af i dag. Det kan både vaere gode venner/veninder, familiemed­lemmer og din partner. Selvom der evt. opstår lidt komplikati­oner i kommunikat­ionen, nyder du alligevel samvaeret og får nemt redet trådene ud.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan opleve, at dit parforhold kommer i skarpt fokus i dag. Eller at du starter et nyt parforhold eller kanalisere­r ny energi ind i det eksisteren­de. Har der vaeret spaendinge­r i dit eksisteren­de parforhold for nylig eller i et tidligere forhold, vil årsagerne blive tydelige.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Det er et godt tidspunkt til at laese om, saette dig ind i emner, hvor du ikke skal huske fakta og små detaljer. Du er gearet til at se det store billede og vil nyde at diskutere teorier, politk, religion eller spirituell­e emner. Gerne i gode venners selskab eller sammen med familien.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start.

VAEGTEN 24/9-23/10

Har du dårlige vaner, du gerne vil af med eller lider du af en eller anden tvangsprae­get adfaerd a la, at du ikke må traede på mellemrumm­et mellem fortovsfli­serne, kan det vaere i dag, du får mulighed for at komme det til livs. Eller en familiehem­melighed afsløres.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Det kan vaere, du planlaegge­r en tur i biografen med familien i eftermidda­g eller aften? Eller I skal ind og se en teaterfore­stilling, et modeshow eller en design-udstilling. Alt, hvad der er kreativt, underholde­nde og hyggeligt er i fokus hos dig og saetter tanker i gang.

KREBSEN 22/6-22/7

Skal du i skoven med ungerne og familien eller på udflugt, så vaer opmaerksom på ikke at komme til at overdrive i dagens løb, selvom du har det sjovt. Du vil vaere oplagt til at gøre underholde­nde ting, men kan fristes til at spise eller drikke for meget godt eller skifte humør.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere fristet til at komme ud at rejse i dag. Måske det rykker i dig for at tage på en udflugt forlaenget weekend til Tyskland eller Sverige eller bare en anden landsdel? Det kunne evt. kombineres med et familie- eller vennebesøg. I så fald, undgå for meget mad og drikke.

FISKENE 20/2-20/3

Du er afslappet til mode og indstiller dig på en hyggelig weekend med familie, venner eller partner og børn. Det vil vaere nemt for dig at forbinde dig med andres følelser og stemninger og skabe en positiv kontakt. Du vil også opleve, at andre kommer til dig for at tale følelser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark