Ekstra Bladet

DEN OVERRASKEN­DE

-

Lukas Lerager ser ud til at løse rollen som defensivt omdrejning­spunkt bedre frem for i en rolle laengere fremme på banen.

Det kunne så vaere med Jens Stage til højre, Pep Biel den offensive rolle på midten samt Luther Singh eller William Bøving til venstre.

Det giver så en frontduo med Kamil Wilczek på top og Jonas Wind i rollen lige bagved.

Men tilliden til den aldrende polak har ikke vaeret saerlig stor siden Jess Thorups ankomst for snart ét år siden. Men hvis Wilczek kommer i kampform, kan det trods alt løse lidt af udfordring­erne på midten, hvis både Biel og Wind skubbes lidt tilbage.

Uanset hvilket greb, Jess Thorup vaelger at bruge, vil han sidde og savne Carlos Zeca. For ham erstatter intet hold med et fingerknip­s.

Derfor vil det også vaere naturligt, hvis FCK kigger frem mod et transfervi­ndue, hvor man staerkt overvejer at leje en defensiv midtbanesp­iller til januar. i

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Profilen
Det er et kaempe tab for FCK at undvaere Carlos Zeca, der er holdets mest markante profil.
FOTO: LARS POULSEN Profilen Det er et kaempe tab for FCK at undvaere Carlos Zeca, der er holdets mest markante profil.
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Luther Singh har haft en svaer start i FCK. Han kan måske få en mere fremtraede­nde rolle i den kommende tid.
FOTO: LARS POULSEN Luther Singh har haft en svaer start i FCK. Han kan måske få en mere fremtraede­nde rolle i den kommende tid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark