Ekstra Bladet

Ophaever krav om mundbind i flyet

Flybillett­er til storbyer i Europa har aldrig vaeret billigere, end de er i begyndelse­n af november

- ANDERS OLSEN

Prisen på flybillett­er falder og falder. For tredje måned i traek har gennemsnit­spriserne på flybillett­er slået rekord, viser den månedlige opgørelse fra Dansk Flyprisind­ex, skriver Finans.

❘ uge 44, som er første uge i november, er prisen på afgange fra København, Billund, Aalborg og Aarhus til 10 europaeisk­e storbyer på det laveste niveau nogensinde for denne uge.

557 kroner lyder gennemsnit­sprisen på for en flybillet fra København. Det er seks procent lavere end samme uge sidste år.

Det største procentuel­le fald ses i Aarhus. Her er

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Det er lavprissel­skaber som Ryanair og Wizzair, der lige nu presser priserne på rejser helt i bund.
FOTO: RITZAU SCANPIX Det er lavprissel­skaber som Ryanair og Wizzair, der lige nu presser priserne på rejser helt i bund.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Fra på mandag er det ikke laengere et krav at baere mundbind, når man flyver med en raekke flyselskab­er i Skandinavi­en.
Blandt andet skal passagerer ikke laengere baere mundbind, når de flyver med SAS og Norwegian indenrigs eller på tvaers af de skandinavi­ske lande.
Det vil sige, at der ikke laengere gaelder krav om mundbind, hvis en passager eksempelvi­s flyver fra København til Aalborg eller fra Stockholm til Oslo.
Også selskabern­e Flyr og Widerøe ophaever kravet om mundbind fra
Mundbind på skandinavi­ske ruter er snart forbi.
FOTO: RITZAU SCANPIX Fra på mandag er det ikke laengere et krav at baere mundbind, når man flyver med en raekke flyselskab­er i Skandinavi­en. Blandt andet skal passagerer ikke laengere baere mundbind, når de flyver med SAS og Norwegian indenrigs eller på tvaers af de skandinavi­ske lande. Det vil sige, at der ikke laengere gaelder krav om mundbind, hvis en passager eksempelvi­s flyver fra København til Aalborg eller fra Stockholm til Oslo. Også selskabern­e Flyr og Widerøe ophaever kravet om mundbind fra Mundbind på skandinavi­ske ruter er snart forbi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark