Ekstra Bladet

Klapper helt i

-

Ekstra Bladet har kontaktet de tre folk bag bogen samt TV3, der med ’Familien fra Bryggen’ og flere andre tv-programmer for alvor har stået bag den popularite­t og kendisstat­us, som Linse Kessler har opnået i Danmark.

TV3 har ikke ønsket at kommentere. Samme melding lyder fra Didde Skjelmose.

Ekstra Bladet har foreholdt Michael Holbek hans ansvar som forfatter og hørt, om han har taget kontakt til offeret og gjort sig tanker om, hvordan hun oplever det her. Han har ingen kommentare­r.

’Slet mit nummer’

Ekstra Bladet ville gerne have talt med Linse Kessler om udlaegning­en af offeret i bogen, men det har hun ingen interesse i.

’Jeg ønsker ikke at blive kontaktet af jeres lorteblad laengere. Venligst slet mit nummer, og skriv så en masse braek og usandheder, som I plejer,’ lyder det i en sms fra Linse til Ekstra Bladet.

Det har ikke vaeret muligt for Ekstra Bladet at indhente en kommentar fra offeret.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Michael Holbek har skrevet bogen – og Linses andre bøger. Han vil dog ikke ud med, hvor mange tanker han har gjort sig om offeret, inden han sendte ’Møgkaellin­ger har det sjovere’ i trykken. Her ses han med Linse i 2014.
FOTO: ANTHON UNGER Michael Holbek har skrevet bogen – og Linses andre bøger. Han vil dog ikke ud med, hvor mange tanker han har gjort sig om offeret, inden han sendte ’Møgkaellin­ger har det sjovere’ i trykken. Her ses han med Linse i 2014.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark