Ekstra Bladet

Politiet kontakter de berørte borgere

-

De aeldre i Hedemarksv­aenge har en formodning om, at det er skoledreng­e på 14 til 15 år, der har stjålet de mange scootere. Seniorerne fortaeller til Ekstra Bladet, at disse skoledreng­e tidligere har ringet på dørklokker for at spørge om arbejde til ekstra lommepenge.

De aeldre takkede nej til tilbuddet, og kort efter blev deres blomster ødelagt, dørklokker smadret, og scooterne var vaek.

Københavns Vestegns Politi bekraefter over for Ekstra Bladet, at politikred­sen har modtaget syv anmeldelse­r om stjålne elscootere i Hedemarksv­aenge, men det er først efter Ekstra Bladets henvendels­e, at man har taget kontakt til de berørte borgere.

– Vi er taget ud for at snakke med borgerne, men vi har ikke fået noget at vide derfra, om hvem det kunne vaere. Vi laegger os ikke fast på noget, før vi har nogle indikation­er på, hvem der kunne stå bag det, fortaeller Søren Uhre, vicepoliti­inspektør i Københavns Vestegns Politi og leder af lokalpolit­iet i blandt andet Albertslun­d.

– Som jeg er blevet informeret, er de (anmeldelse­rne, red.) kommet ind løbende. Vi var derude blandt andet for at afklare, om der skulle vaere flere, der havde sager at melde, end de syv vi kender til. Det viste sig ikke at vaere tilfaeldet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark