Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at loven om forbud mod omskaering af drengebørn skal vedtages nu. Vi skal ikke lade os diktere af jøder og muslimer. Kom så, tøsedrenge i Folketinge­t. I Danmark er det os, der bestemmer, og vi har jo en statsminis­ter, der kalder sig ’børnenes minister’. Måske Mette Frederikse­n skal hedde ’skalpellen­s minister’ fremover i stedet for.

Arne Vendelbo Hvidovre

at mon ikke Morten Messerschm­idt, Dansk Folkeparti, skulle stikke piben helt op, hvor det er på vej til at gøre ondt? Nu kloger han sig på minksagen, som han overhovede­t ikke har noget at gøre med. Han har vist nok at gøre med at redde egen røv, så den ikke kommer op klaskehøjd­e.

Finn Raunsbaek Egå

at Danmark deltog ved Tysklands nazi-OL i 1936 og ved kommuniste­rnes OL i Moskva i 1980 og i Beijing i 2008. Tre regimer med henholdsvi­s 50 millioner, 20 millioner og 65 millioner menneskeli­v på samvittigh­eden. Så er det vel ingen sag at sende fodbolddre­ngene til (sharia) diktatur-VM i Qatar?

Michael Thestrup Brønshøj

at hvor er I hykleriske, Ekstra Bladet. I naevner aldrig, når en udlaending begår kriminalit­et. Men nu, hvor det er en dansker, der har begået drab i Norge, kan I udbasunere det stort og flot på jeres forside.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at Statens Serum Institut offentligg­ør dagligt de aktuelle coronatal. 74,8 procent af befolkning­en er faerdigvac­cinerede. Når man vaelger at blive ved med at offentligg­øre tallene, ville det vel vaere interessan­t at vide, hvor mange af de smittede der er vaccineret? Vi ved jo, at selvom man er vaccineret, kan man både smitte og blive syg. Få de sidste tal med på listen!

Eva Terndrup Lindelse Langeland

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark