Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Kaerlighed­en kalder på dig. Der er så mange støttende aspekter fra stjernerne­s side i dag til at booste romantikke­n og kaerlighed­en i dit liv, at det ville vaere vanvittigt ikke at gribe chancen. Inviter kaeresten på en spontan date med kunst eller sig ja til en romantisk invitation NU.

LØVEN 23/7-23/8

Du står evt. i en konflikt med en af dine kolleger eller din leder på jobbet. Eller du kan få følelsen af, at du ikke orker de små detaljer, som dagligdage­n kraever af dig. Du vil hellere lave noget sjovt og hyggeligt og se stort på de små detaljer. Ihvertfald bare i dag. Det er jo lørdag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan føle dig splittet mellem en ekspandere­nde, social og åben tilstand og så en mere alvorlig, lukket tilstand, hvor du søger svar indeni dig selv. Det ene er ikke bedre end det andet, men kunsten kan vaere at finde balancen mellem de to yderpoler. Brug din intuition og lyt ....

TYREN 21/4-21/5

Du udnytter dagens sociale energi bedst ved at dele dine følelser på skrift eller via samtaler. Det er en god lejlighed til at få lettet dit hjerte, isaer ift. relationel­le problemer. Samtaler med kvinder og familiemed­lemmer vil isaer føles emotionelt naerende og opløftende.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle behov for at få lettet dit hjerte i forhold til din partner eller en naer ven. Måske vaelger du at skrive et brev, måske foreslår du en samtale. Men det er vigtigt for dig at få talt om tingene, så I kan få renset luften og genetabler­e fortroligh­eden mellem jer.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du arbejder med formidling eller har egen virksomhed, kan du få lyst til eller mulighed for at dele dine tanker og følelser i et blogindlae­g eller en video i dag.Det er det helt rigtige at gøre, fordi energien er åben og social og inviterer til at dele følelser og tanker med andre.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Der kan forekomme humørsving­ninger i familien eller hjemmet i dagens løb. Isaer hvis du eller dine kaere kommer under pres. Det allerbedst­e du kan gøre med denne energi er at vaere social, for her vil din åbenhed og forståelse åbne for aegte kontakt og dybere følelser.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har rigtigt gode chancer for at at finde en ny partner og opleve et meget intenst møde, der enten er en affaere eller noget seriøst. Du vil føle dig mere sexet og attraktiv end ellers og have en evne til at tiltraekke karmiske relationer. hvor der evt. også indgår komplikati­oner

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil elske at kunne bruge dagen på at fordybe dig i en bog om et emne, hvor det er de store linjer eller abstrakte ideer, der er i fokus. Du vil hade at skulle beskaeftig­e dig med små detaljer eller skulle huske en masse fakta. Du vil hellere drømme og taenke store tanker.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det er det perfekte tidspunkt til at starte en ferie, fordi du er afslappet og stressfri.Shopping vil appellere til dig fordi dine finanser skulle vaere i orden. Du vil have et godt øje for mode og vaerdsaett­e kunst, film, musik og teaterople­velser - evt. med familien?

FISKENE 20/2-20/3

Du vil have en hyggelig lørdag sammen med familie, venner eller partner og børn. Det vil vaere nemt for dig at forbinde dig med andres følelser og stemninger og skabe en positiv kontakt. Du vil også opleve, at andre kommer til dig for at dele oplevelser og følelser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark