Ekstra Bladet

Formdyk hos nøglespill­ere

-

Alexander Brunst, Denis Kolinger, Saeid □zatolahi, Jakob Schoop, Allan Sousa og Wahid Faghir var alle nøglespill­ere i sidste saeson og spillede en vigtig rolle.

Sådan har det ikke vaeret denne saeson.

Wahid Faghir blev solgt sidst i transfervi­nduet til Stuttgart, men det var på potentiale og tidligere meritter i sin unge alder. Angriberen fandt aldrig formen efter sommerpaus­en.

Det samme har vaeret tilfaelden­e med Allan Sousa og Jakob Schoop, der begge var offensive åbenbaring­er i fjor. Saerligt Sousa, der leverede ti scoringer og ti oplaeg i 30 kampe.

Der er fortsat et rundt nul ud for begge parametre denne saeson.

❘ målet reddede Alexander Brunst masser af point til vejlensern­e under traener Gâlca. ❘ år har tyskeren vist usikkerhed­smomenter og er røget helt ud i kulden, efter Sten Grytebust er kommet ind.

Helt galt har det vaeret for Denis Kolinger og Saeid □zatolahi, der ellers begge slog igennem fra dag ét i Nørreskove­n.

Kolinger har vaeret praeget af skader og har ved lejlighede­r stadig vist sit topniveau, mens den iranske kultspille­r kom alt for tung hjem fra sommerferi­e og har haltet gevaldigt efter.

Sidste år var det utaenkelig­t, at □zatolahi ikke skulle vaere nøglen på VB’s midtbane. ❘ år har han vaeret baenket flere gange.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? Denis Kolinger var en åbenbaring i foråret. Denne saeson er kroaten blev tørret for ofte.
FOTO: CLAUS FISKER Denis Kolinger var en åbenbaring i foråret. Denne saeson er kroaten blev tørret for ofte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark