Ekstra Bladet

Ofret på kalifatets alter

-

De tre kvinder, som nu desvaerre er havnet i Danmark med deres i alt 14 børn, skal under ingen omstaendig­heder have samkvem med deres børn. Hvis man overhovede­t kan redde disse børn.

Børnene var jo bestemt til et liv under den sorte fane, hvor drengene skulle fødes til at vaere krigere mod demokratie­t. Et demokrati der kunne vaere den direkte undergang for kalifatets vidunderli­ge verden.

Mødrene vidste det, da de fandt en aegtemand på nettet og fødte deres børn, mens det gik godt for krigerne. Alt var idyl, syntes disse vildfarne mødre.

Nu er sagen vendt på hovedet, og kvinderne er her. Hvad stiller man så op? For disse forkvakled­e børn er født i Syrien og kender intet til Danmark og vores demokrati. Ej heller kender nogen af dem deres naere familier her i landet.

Statsminis­ter Mette Frederikse­n proklamere­de i sin sidste nytårstale, at der skal tvangsfjer­nes mange flere børn her i landet, selv ufødte spaedbørn skal vaek fra mødre, der ikke er gode nok til den opgave.

Ja så! Men nu er disse tre mødre altså rollemodel­ler for de uskyldige børn, som uden egen vilje blev bestemt til et liv i en åndsforlad­t orden.

Børnene skal ikke under mødrenes beskyttels­e, for den har de aldrig haft. Nogle af dem er ikke så små. En dreng er 13 år og har fået islam ind med modermaelk­en. Disse børn skal tvangsfjer­nes og under sagkyndig behandling. Arme børn.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: REUTERS ?? Tre mødre og deres 14 børn er nu hjemtaget fra lejre i Syrien.
FOTO: REUTERS Tre mødre og deres 14 børn er nu hjemtaget fra lejre i Syrien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark