Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vi burde skamme os over, at vi, i et såkaldt civilisere­t samfund, ligger under for middelalde­rkultur og accepterer omskaering i stedet for at varetage de uskyldiges rettighede­r.

Skam over de politiske frontfigur­er.

Flemming Kjellberg Hillerød

at det er frygteligt, hvad der er sket i Kongsberg i Norge. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser det samme her i Danmark. Vi må aldrig lade terroriste­rne bestemme. Det er vort demokrati for kostbart til.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup Odense N

at de stjernefod­boldspille­re, som oprigtigt mener noget med at knaele, bør gøre det i solidarite­t med de tusindvis af gaestearbe­jdere, som det racistiske Qatar-regime har ladet dø under opførslen af de mange VM-stadioner. Dét vil give FIFA en laerestreg.

Michael Sørensen København

at Ekstra Bladet ad flere omgange har skrevet om den socialdemo­kratiske boligordfø­rer Tanja Larsson, som har haft tre boliger til rådighed for at kunne pleje sin privatøkon­omi og sit arbejde i Folketinge­t. Hvad er der galt med det? Hun er jo bare en ganske almindelig socialdemo­krat haevet over alle os andre. Hun opfører sig ligesom mange andre socialdemo­krater, der mener, at de er landes nye herrefolk. Mogens Ibsen Vaeggerløs­e

at Ekstra Bladets klumme ’Farvelfaer­d’ (12/10) rammer hovedet på sømmet: Vi har ’en af verdens største og dyreste offentlige sektorer’, og samtidig føler folk sig ’svigtet af systemet’. Vi mangler indbyrdes konkurrenc­e, der tvinger velfaerdsu­dbyderne til at arbejde smartere og til at udnytte ressourcer­ne bedre. Så må offentlige midler ’følge borgeren’ og hans/hendes frie valg.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark