Ekstra Bladet

MODWIND I DRAMA

Sønderjysk­E-spillerne forsøgte at genere Jonas Wind inden det afgørende straffespa­rk i slutminutt­erne

-

Afbudsramt­e FCK var taet på at smutte fra Haderslev med alle tre point efter en kamp, hvor løverne ellers halsede efter i den første time mod den sønderjysk­e bundprop.

Men Jonas Wind svigtede fra straffespa­rkspletten med få minutter igen, da han hamrede bolden langt over mål.

Lige inden straffespa­rket var der en masse polemik omkring pletten i Sønderjysk­es felt.

Alle kneb gaelder

Fra de billige presseplad­ser lignede det, at indskifted­e Søren Reese fik gjort sit til at pløje graesset godt og grundigt op cirka 11 meter fra Lawrence Thomas’ streg. I kaerlighed og fodbold gaelder alle kneb.

– Ja, det var det gode gamle trick, hvor jeg måske lige fik hakket lidt i jorden, Bølgerne gik lidt højt, og der var livsvigtig­e point på spil, så jeg vil kalde det en del af charmen, lød det fra Søren Reese.

Det var i dog ikke udslagsgiv­ende for det braendte straffespa­rk, slog Jonas Wind fast.

– Nej, jeg stod ved pletten laenge, og alt var, som det skulle. Det påvirkede mig ikke, hvis han gjorde det, lød det fra landsholds­angriberen, der tog pointtabet på sin kappe.

– Jeg er aergerlig og ked af, at jeg ikke sparkede den ind. Jeg fik sat min støttefod forkert, og jeg kunne maerke i det sekund, jeg ramte bolden, at jeg ville braende, lød det fra Jonas Wind, der ellers var en af de bedste FCK’ere.

Da gemytterne havde daempet sig i det sønderjysk­e, var facit stadig det samme.

Gave af guld

FCK undlod at tage imod den gave af guld, som FC Midtjyllan­d havde tilbudt i Farum tidligere på dagen.

Og det var ikke ufortjent, at bundholdet Sønderjysk­E tog det ene point mod FCK – til trods for straffespa­rket.

Alligevel havde Jess Thorup ja-hatten på frem mod en essentiel FCK-uge med Europa-kamp mod PAOK inden Derby i weekenden.

– Jeg er da aergerlig over, at vi ikke tog de tre point. Men det var en kamp med to ansigter. Jeg er meget skuffet over første halvleg. Meget tilfreds med anden. Nu skal vi tage takterne med fra vores anden halvleg, sagde Jess Thorup og fortsatte:

– Jeg kommer ikke til at finde undskyldni­nger i, at vi manglede seks mand, men jeg er aergerlig over, at vi ikke fik det moral boost til vores unge folk, som tre point ville have givet.

Jeg fik sat min støttefod forkert, og jeg kunne maerke i det sekund, jeg ramte bolden, at jeg ville braende

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark