Ekstra Bladet

Pinball-kuglen

-

FRANK CILIUS/RITZAU SCANPIX

Københavne­rne måtte lade sig nøje med udafigjort i Haderslev, hvor Jess Thorups mandskab trods alt kom tilbage efter en miserabel første halvleg.

Victor Mpindis brag fra distancen på indersiden af stolpen efter 25 minutter blev startskudd­et til, at vaerterne satte sig på flaesket mod de afbudsramt­e københavne­re.

Fravaeret af Rasmus Falk, Zeca, Jens Stage, Kamil Wilczek, Victor Kristianse­n

med skader og Davit Khocholava på grund af karantaene kunne tydeligt aflaeses på graestaepp­et, hvor det sønderjysk­e bundhold satte sig igennem flere gange, når der blev trykket på speederen.

Pinball-kugle

Det stort anlagte presspil under Michael Boris har trange kår i Haderslev, men kontraspil­let er derimod stadig en delikatess­e på disse kanter.

?? FOTO: ?? Dyr afbraender
To point fløj vaek sammen med bolden, da Jonas Wind sparkede langt over mål på straffespa­rket i slutningen af kampen.
 ?? FOTO: FRANK CILIUS/ RITZAU SCANPIX ?? Jeppe Simonsen sørgede for en god start, da han sente hjemmehold­et foran 1-0.