Ekstra Bladet

Det er noget lort ... men ikke vaerre

-

resultere i et gevaldigt formmaessi­gt tilbagesla­g.

– Det er svaert at spå om på nuvaerende tidspunkt. Men hvis jeg kan se, at hun slet ikke er der, hvor hun gerne skal vaere – og heller ikke er på rette vej – så vil jeg ikke tøve med at traekke hende fra kampen, siger Thomas Madsen, der slår fast, at den sidste sparring op til titelforsv­aret bliver altafgøren­de.

Dina Thorslund havde netop taget hul på sparringen, da hun modtog den skaebnesva­ngre besked.

Sparringsp­artneren var efter de indledende strabadser i Struer blevet testet positiv for coronaviru­s. Det samme blev den danske verdensmes­ter umiddelbar­t efter.

– Det er da noget lort. Men det havde selvfølgel­ig vaeret endnu vaerre, hvis det havde vaeret to-tre uger før staevnet, siger traener og manager Thomas Madsen til Ekstra Bladet.

– Det er op ad bakke, men så er det heller ikke vaerre. Dina (Thorslund, red.) var i topform, inden hun blev smittet, så forhåbentl­ig kan det opveje for de mange dage i isolation, siger Madsen.

Thorslund fortaeller, at hun har fortsat traeningen på egen hånd i privaten. Bantamvaeg­teren har løbet, sjippet og skyggeboks­et en smule derhjemme. Men ingen sparring.

Skraekscen­ariet

Frygten har selvfølgel­ig strejfet Thorslund: om hun på grund af de mange dage i isolation vil stå svaekket i forbindels­e med kampen mod den erfarne Zulina Muñoz.

– I vaerste fald kan det få den fatale konsekvens, at jeg melder mig klar og så alligevel ikke er 100 procent klar. Skraekscen­ariet er selvfølgel­ig, at jeg taber mit titelforsv­ar. Den tanke har da ligget og luret i baghovedet.

– Men min motivation er stadig den samme: Jeg vil vinde, og jeg vil bokse 13. november. Nu er min motivation­sfaktor, at jeg skal forsøge at presse mig selv lidt mere, end jeg tidligere har gjort i min karriere.

Ifølge Thorslunds traener vil alt afhaenge af, hvordan den danske bokser klarer sig i ringen, når hun atter kan uddele taesk til traening. For kan Thorslund ikke gå alle ti omgange til sparring, skal hun heller ikke bokse 13. november, understreg­er Madsen.

– Dina er enormt viljestaer­k og har kaempet sig igennem mange svaere ting i tidens løb. Men det skal også vaere inden for rimelighed­ens graenser.

– Det er klart, at hvis Dina skal op imod nummer et i bantamvaeg­t hos Ring Magazine, så er det selvfølgel­ig at foretraekk­e, at hun selv er 100 procent klar. Så Dina må bare traene det hårdere, hvis hun insisterer på at bokse.

– Det er en hårfin balance, men det vil trods alt heller ikke vaere komplet umuligt at vinde alligevel. Så må vi bare spille på andre tangenter, slår Madsen fast.

 ?? ??
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Verdensmes­teren fra Struer er kommet ud af sin coronaisol­ation.
FOTO: CLAUS BONNERUP Verdensmes­teren fra Struer er kommet ud af sin coronaisol­ation.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark