Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ALLINGÅBRO: □n 37-årig bilist slingrede kraftigt på Hovedgaden og kørte flere gange ind over cykelstien, inden han parkerede ved Aldi og vaklede ind i butikken. □n anden bilist holdt manden under opsyn, mens han fik en kvinde til at ringe til politiet. Da en patrulje kom frem, havde kvinden taget bilnøglen fra den 37årige, der stod ved sin bil med en flaske uåbnet sprut i hånden. Den 37-årige virkede kraftigt beruset og blev anholdt. Promillen kendes endnu ikke.

AARHUS: □n betjent på vej på arbejde opdagede to maend, der stod med en vinkelslib­er ved Scandinavi­an Center. De begyndte at skaere i låsen på en ladcykel, og betjenten holdt øje med dem, mens han ringede til stationen. □n patrulje nappede kort efter maendene på 36 og 38 år og sigtede dem for tyverifors­øg. GENTOFTE: □n engelsktal­ende mand, der sad på en baenk naer Brobaekmos­e, spurgte en 72-årig kvinde om en lighter. Men i det samme blottede han sin penis. Han beskrives som mellemøstl­ig, cirka 40, 170 cm. høj, lys i huden med sort kort hår. SLAGELSE: □n 19-årig mand fra Herfølge opførte sig larmende i Skovsøgade, hvor han besluttede sig for at urinere på bagklappen af en politibil. Han blev sigtet, men skruede ikke ned for sin adfaerd, så han blev anholdt og taget med til politistat­ionen for at sikre ro på stedet. Han sigtes for uorden og får en bøde på 1000 kr.

NYRUP: □n staerkt beruset kvindelig bilist fulgte blindt sin GPS, da hun kørte på Banevej. Resultatet var, at hun kørte ud over perronkant­en og ned på sporene ved stationen. □fter uheldet blev hun siddende i bilen og drak videre. Hun blev sigtet for spirituskø­rsel. TØLLØSE: □n videopatru­lje målte en bil til 140 km/t på Kalundborg-motorvejen, hvor graensen er 90 km/t. Det viste sig, at den 38årig bilist fra Jyderup ikke havde førerret, det den var inddraget i 2007. □n narkometer­test indikerede også, at han var påvirket af kokain, så han fik taget en blodprøve.

js

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark