Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at så er der rigmandspa­rtiet fra Nordsjaell­and, der prøver at blive et folkeparti ved at snakke om udlaending­e 90 procent af tiden. Og så taler de om ’politikern­e’, for de er jo ikke selv politikere i Nye Borgerlige, åbenbart. Jo, det er de så bestemt: Tre ud af fire folketings­medlemmer for Nye Borgerlige har haft en politisk karriere – eller prøvet så behjertet på at få det– i et anden parti, før de fandt sammen i det nye. Så ’politikere’, det er de – at de så er saerdeles populistis­ke politikere, det er så noget andet !

Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg

at hvorfor køres der så hårdt på, at attentatma­nden fra Kongsberg er dansk? Normalt naevner man ikke etnisk oprindelse ved forbrydels­er.

Visti Vester

Solrød Strand

at Michael Laudrups store ego fik ham til at boykotte det danske landshold, da Danmark skulle til EM i 1992. Alligevel, eller måske derfor, blev vi europamest­re med Richard Møller Nielsen ved roret. Fodbold er en holdsport, så kåringen af Michael Laudrup til det største sportsnavn i de sidste 125 år er en hån imod dansk fodbolds største internatio­nale resultat nogensinde. Michael Thestrup Brønshøj

at det har intet med religionsf­rihed at gøre, at man begår overgreb på små børn; tvaertimod. Det skulle forbydes. Såre enkelt. Hvis nogen mener noget andet, ikke mindst under daekke af Gud, så find et andet sted et bo. Vi er et land, hvor vi beskytter vores børn. Det er elementaer­t, og glem ikke, hvor megen blod der har flydt i Guds navn – og stadig gør det. Det er kun de helliges manual, Biblen, der postulerer, at kniven, ført af en slags bøddel, skal lemlaeste, blodet flyde og skrigene lyde fra de små børn, de er hjerteskae­rende at høre på. Stop det.

Flemming Franklin Fischer Nygårdsvej 14 København Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark