Ekstra Bladet

TRYKKOGERE­N

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Der bliver tryk på tribunerne søndag, når Brøndby og FC København mødes i saesonens andet derby.

Der er udsigt til det højeste tilskuerta­l mellem de to mandskaber på Brøndby Stadion siden 15. april 2018, hvor 25.335 så Brøndby vinde 2-1 over rivalerne.

– Her og nu har vi solgt 24.600 billetter til kampen. Den samlede kapacitet er 27.000. Og vi forventer udsolgt til opgøret, siger Christian Schultz, kommunikat­ionschef i Brøndby.

Brøndby har allerede afsat 16.783 billetter til saesonkort­holderne, mens FC Københavns fans får 2100 billetter.

Øget kapacitet

Brøndby kan til opgøret glaede sig over, at kapacitete­n kan øges, efter klubben har vaeret i gang med at renovere betonen på Sydsiden.

Brøndby Kommune har i første omgang givet en midlertidi­g godkendels­e af renovering­en. Det betyder, at kapacitete­n på Sydsiden søndag bliver 8000 tilskuere på øvre og nedre tribuneafs­nit.

Når Brøndby Kommune kommer med den endelige godkendels­e af renovering­en, kan Brøndby forhøje tilskuerka­paciteten med yderligere 500 pladser på Sydsiden.

I går satte Brøndby de resterende billetter til salg.

Der er selvfølgel­ig en risiko forbundet med, at vi ikke havner taet ved 27.000 tilskuere, hvis saesonkort­holdere udebliver fra kampen.

I saesonens første opgør i Parken så 31.297 tilskuere på, at FC København vandt opgøret med 4-2.

Kampen på Brøndby Stadion spilles allerede kl. 14.00, fordi Vestegnens Politi kraever, at det skal vaere lyst mindst to timer efter kampen er faerdigspi­llet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark