Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HORNBAEK: Politiet modtog en anmeldelse om en kvinde, der udviste aggressiv adfaerd ved Hornbaek Skole, og som skabte utryghed blandt børnene. Betjente kørte til stedet, hvor de traf den 48-årige kvinde og bad hende forlade stedet. □n time senere indløb en anmeldelse om, at kvinden var tilbage på skolen, hvor hun bankede på døre og råbte ad forbipasse­rende. Da politiet ankom, var kvinden vaek. HILLERØD: □n 13-årig dreng fra København blev tilbagehol­dt i Slotsarkad­erne, da han var blevet set stjaele en kniv fra Bilka. □n patrulje kørte til stedet og tog en alvorlig snak med drengen, ligesom de underrette­de de sociale myndighede­r.

RØNDE: □n fartvogn målte en personbil til at køre 108 km/t på □beltoftvej i Tåstrup, hvor hastigheds­graensen er 50. Da det er en fartoversk­ridelse med over 100 procent, kategorise­res det som vanvidsbil­isme.

TILST: Betjente bankede på ruden på en parkeret personbil. □n staerk lugt af hash kom fra bilen, og derfor ransagede betjentene den. ❘ bildørene fandt de poser med hash og en joint, og de to maend i bilen – en 24-årig og en 25årig – blev sigtet for besiddelse af narko. NAESTVED: To maend var oppe at slås på Anemonevej. Det handlede tilsynelad­ende om penge. □n 55-årig mand fik nogle knytnaeves­lag og slag med et daekjern Den anden mand, en 42-årig, forlod stedet, men blev hurtigt fundet af politiet og sigtet for grov vold.

HOLBAEK: □n ambulance kørte til en arbejdspla­ds, hvor en 17-årig elektriker-praktikant havde fået stød fra en stikdåse. Han skulle derfor til kontrol på skadestuen. Politiet optog rapport, så de senere sammen med Arbejdstil­synet kan vurdere, om nogen kan drages til ansvar. ARDEN: Der var indbrud på en skole på Blåkildeve­j. Ved at knuse en rude ved siden af indgangsdø­ren havde gerningsma­nden skaffet sig adgang, hvorefter han stjal elektrisk håndvaerkt­øj fra stedet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark