Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hold nu kaeft, hvor Charlotte Beder på News og News&Co. hurtigsnak­ker! Kan TV 2 ikke stoppe hende? Vi er mange aeldre, der ser det, men vi KAN ikke følge hende! Kom nu, Charlotte!

Grete Lund Tornskadev­ej 6 Struer

at tidligere så man altid side 9-pigernes yndige bryster. Nu om stunder ser man enten kun deres røvballer eller tildaekked­e bryster. Hvad er der gået galt?

S.W. Nielsen Marienlyst Alle 30 Helsingør

At julen kommer tidligt i år, for efter Kina lukkede for svineimpor­t fra EU, er priserne på danske kvalitetsg­rise trykket helt i bund. Derfor: Saet en ekstra efterårsgr­is på gaflen! Du gør et godt køb, får et festmåltid, støtter danske svineavler­e og hjaelper miljøet ved ikke at spise oksekød. Kan det blive meget bedre?

Michael Sørensen København Ø

at et endnu ikke stiftet parti i Danmark, Moderatern­e, har fået hele det politiske establishm­ent og pressen helt op i det røde felt. Det handler om, at partiejer Lars Løkke Rasmussen har skrevet en bog, hvor han giver såkaldte almindelig­e danskere ordet, og de beretter om forskellig­e ting, de godt kunne taenke sig at aendre. Godt initiativ at ruske op i den politiske sump.

Visti Vester

Solrød Strand

at ulandenes befolkning­svaekst hvert år svarer til befolkning­erne i Danmark, Norge, Sverige, Canada og Australien – tilsammen. Derfor er børnebegra­ensning afgørende for at nedbringe menneskesk­abt CO2-udledning både på kort og lang sigt. Alligevel vil klimafolke­t primaert råbe højt om Vestens energiforb­rug på FN’s kommende COP26 klimatopmø­de i Glasgow, for personlig haeder, magt og penge interesser­er dem mere end klimaet.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark