Ekstra Bladet

Støt ikke mørkemaend

-

Danmarks politikere har naivt givet Afghanista­n 1 milliard – 1000 millioner – danske kroner til opbygning af skoler i ørkenlande­t Afghanista­n, som i dag er overtaget af Taleban.

De mørke maend med en aeldgammel tankegang og med skaeg, som hverken må klippes eller studses, har nu overtaget de ’danske’ skoler. Lokalerne skal nu bruges til uddannelse af nye, unge Talebanmae­nd, som kan videreføre bevaegelse­ns vanvittige, forvirrede tanker om kontrol af en befolkning og isaer undertrykk­else af kvinder.

Jeg må spørge: Hvem i Folketinge­t har dog bevilget en milliard gode danske kroner til dette vanvittige styre? Det burde komme frem i lyset!

En Milliard – gentager 1000 millioner kr. – kunne komme til gavn for mange danskere, som har behov for økonomisk hjaelp. Pensionist­er, unge mødre uden aegtefaell­e og hjemløse blot for at naevne nogle.

At give en milliard danske kroner til et mørkeland som Afghanista­n er en gåde for mig. Forklar mig lige ?

Torben Skov Rolfsgade 154

Esbjerg

 ?? WAKIL KOHSAR/RITZAU SCANPIX FOTO: ?? Torben Skov kunne finde mange andre end Taleban, der kunne have gavn af en milliard danske kroner.
WAKIL KOHSAR/RITZAU SCANPIX FOTO: Torben Skov kunne finde mange andre end Taleban, der kunne have gavn af en milliard danske kroner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark