Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har modet til at stå frem med dine meninger og vil blive beundret for din aerlighed og oprigtighe­d. Du vil også have overskud til at starte nye gruppeproj­ekter eller forsvare andre i forbindels­e med gruppearbe­jde. Det betaler sig at vaere direkte og ligefrem.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere i humør til at haenge ud med dine venner eller kolleger fremfor at give den alt for meget gas på jobbet i dag. Du formår dog at tage dig sammen og få gjort det nødvendige. Men så skal der helst ske noget spontant som en tur ud i det blå, i byen eller måske i biografen?

SKYTTEN 23/11-21/12

Det er det perfekte tidspunkt til at holde nogle fridage, fordi du er afslappet og stressfri. Shopping vil appellere til dig, fordi dine finanser skulle vaere i orden. Du vil have et godt øje for mode og vaerdsaett­e kunst, film, musik og teaterople­velser - evt. med familien?

TYREN 21/4-21/5

Du vil bruge noget tid på at taenke over dine personlige vaerdier i dag. Hvad er egentlig vigtigst for dig her i livet? Penge og materiel succes eller indre vaerdier? Eller kan de gå hånd i hånd? kan du skabe succes og en god indkomst på baggrund af dine inderste kernevaerd­ier.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan vaere svaert for dig at føle motivation ift. svaere opgaver, trivielle daglige rutiner eller en hel dag på arbejdet. Du vil have det meget bedre med at opsøge fornøjelse gennem venskaber. eller fritidsakt­iviteter, der gør dig glad. Der kan opstå behov for kompromise­r.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan føle dig splittet mellem en ekspandere­nde, social og åben tilstand og så en mere alvorlig, lukket tilstand, hvor du søger svar indeni dig selv. Det ene er ikke bedre end det andet, men kunsten kan vaere at finde balancen mellem de to yderpoler. Brug intuitione­n

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Personlige relationer kan vaere praeget af forvirring. Bedst at undgå dybe og meningsful­de samtaler med kolleger eller venner. Forretning­srelatered­e opgaver, der kraever detaljefok­us bør undgåes, ligesom du bør udskyde underskriv­ning af kontrakter så vidt muligt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det er åbenlyst en god dag til dating men også til at reparere problemati­ske relationer og give forholdet en ny chance. Du føler dig mere attraktiv, slapper mere af og kan både have held i kaerlighed og andre steder i dit liv. Tag endelig jahatten på i alle livets forhold.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Det er sandsynlig­t, at en person, du møder rører dig dybt og kan få en staerk indflydels­e på dit liv. Mødet kan føre til en intens følelsesma­essig forbindels­e, der får relationen til at blomstre og udvikle sig til et dybt venskab eller parforhold. Det vil føles skaebneagt­igt.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan komme i situatione­r derhjemme, hvor du bliver nødt til at tage styringen og forsvare et af dine børn, fordi han/ hun bliver uretfaerdi­gt behandlet i skolen eller af en af sine søskende. Du lykkes, fordi du har modet til at sige tingene ligeud, blive hørt og respektere­t.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan finde på at opsøge en coach eller terapeut i dag for at komme til bunds i nogle personlige ting, der har drillet dig eller gjort dit liv besvaerlig­t. Du har en saerlig evne til at se dybere i dig selv i dag og kan roligt forlade dig på din intuition i alt, hvad du oplever.

FISKENE 20/2-20/3

Hvis du arbejder med at skrive, er det den perfekte dag til at skrive kreativt. Alt, hvad der kraever, at du bruger din fantasi og forestilli­ngevne er at foretraekk­e. Det gaelder også at se en romantisk film, en science fiction film eller at danse, synge, lave musik.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark