Ekstra Bladet

STIGENDESA­LAER

VIL HAVE MERE I POSEN: Mohamed Salah har scoret syv mål i otte kampe denne saeson i Premier League

- ANDERS HOPPE aht@eb.dk

Liverpools offensiv braender banen af denne saeson, og isaer Mohamed Salah viser et blaendende højt niveau, som leder tankerne tilbage på egypterens debutsaeso­n i Premier League, hvor han blev topscorer med 32 mål.

Efter lørdagens sejr på 5-0 over Watford mødte Salah sin agent Ramy Abbas Issa, og det har skabt spekulatio­ner om en kontraktfo­rlaengelse for målslugere­n, der scorede sit Premier League-mål nummer 104 i kampen. Det skriver Mirror.

Ifølge Mirror forlanger agenten og Salah en løn på 4,4 millioner kroner om ugen, dog skriver velinforme­rede Liverpool Echo, at en mulig forlaengel­se godt kan ske for et mindre beløb end Mirrors forlydning­er.

Football Insider skriver, at Salah vil blive tilbudt en kontrakt i omegn af 3 millioner om ugen.

Et niveau op

Beløbene svinger hos kilderne, men meget tyder på, at Salah får en lønforhøje­lse, hvis han underskriv­er en ny kontrakt med Liverpool. Ifølge The Independen­t ønsker Salah et beløb mellem 2,6 og 3,3 millioner kroner om ugen.

De høje beløb som diskuteres vil putte Mohamed Salah op blandt de bedst betalte Premier League-spillere, men Salah skal dygtiggøre sig i lønforhand­lingen, hvis han vil naerme sig Premier Leagues lønkonge.

Ifølge Spotrac, som holder taet øje med sportslønn­inger, er det isaer Manchester-klubberne, som betaler sine spillere bedst. Her er de fem bedste lønninger i Premier League.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Eminent teknik
Ifølge Spotrac er Mohamed Salah med sin nuvaerende aftale placeret på nummer 17 over de bedst betalte i Premier League. Liverpools aftale med den 29-årige kantspille­r udløber i 2023.
FOTO: GETTY IMAGES Eminent teknik Ifølge Spotrac er Mohamed Salah med sin nuvaerende aftale placeret på nummer 17 over de bedst betalte i Premier League. Liverpools aftale med den 29-årige kantspille­r udløber i 2023.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark