Ekstra Bladet

Ingemann efter mobbe-uddrag: JEG FIK ONDT I MAVEN

-

Hele debatten har nu fået en raekke kendte danskere til at gå til tasterne for at forsvare og vise deres støtte til Lotte Friis.

Flere af dem langer desuden ud efter Jeanette Ottesen og hendes måde at sige undskyld til Lotte Friis på.

Heriblandt tv-vaert Peter Ingemann, der har vist sin støtte til Lotte Friis i en lang besked på Instagram.

Ekstra Bladet har fået lov til at citere opslaget, og Ingemann understreg­er i den forbindels­e, at han i opslaget taler om mobning mere generelt.

Bliver rasende

’Fik ondt i maven, da jeg laeste de uddrag fra bogen. Ja, jeg burde have ladet vaere med at laese det – men nu blev det klasket op i hovedet på mig i diverse aviser. Sorry,’ skriver han og fortsaette­r:

’Helt generelt så har jeg altid hadet mobning som pesten, lige fra da jeg var en lille dreng i skolen, og bliver rasende, når jeg laeser om, hvor onde mennesker kan vaere ved hinanden. Forstår simpelthen ikke, at man i situatione­n ikke spørger sig selv ’hvordan ville jeg selv føle det, hvordan ville jeg selv synes det ville vaere at stå i denne situation?’. Helt generelt.’

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Jeg bliver rasende, når jeg laeser om, hvor onde mennesker kan vaere ved hinanden, skriver Peter Ingemann.
FOTO: ANTHON UNGER Jeg bliver rasende, når jeg laeser om, hvor onde mennesker kan vaere ved hinanden, skriver Peter Ingemann.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark