Ekstra Bladet

Undsiger Ottesen: MOBBEREN SKAL IKKE FORTAELLE HISTORIEN

-

Også influencer­en Line Hoffmeyer saetter ord på, hvad hun taenker, efter hun har laest om Jeanette Ottesens mobning af Lotte Friis.

– Det er vigtigt for mig at understreg­e, at jeg ikke aner noget om, hvordan Lotte Friis har det i den her situation, så jeg taler ud fra min egen banehalvde­l. Men jeg bliver personligt påvirket af det, fordi jeg selv har vaeret et af de mennesker, der er blevet mobbet, siger hun og fortsaette­r med at fortaelle, hvorfor hun har valgt at gå ind i debatten:

– Først af alt synes jeg, at den, der er blevet mobbet, skal fortaelle sin egen historie. Det er ikke mobberen, der skal ud og fortaelle den konkrete historie. Det er fint at blive på sin egen banehalvde­l og pege ind ad og sige, at man var med til at mobbe. Men så snart det bliver ’nå ja, den her person vejede for meget og havde grimme dykkerbril­ler,’ så er det victimblam­ing, siger hun.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? ’Den, der er blevet mobbet, skal fortaelle sin egen historie. Det er ikke mobberen’, siger influencer­en Line Hoffmeyer.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ’Den, der er blevet mobbet, skal fortaelle sin egen historie. Det er ikke mobberen’, siger influencer­en Line Hoffmeyer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark