Ekstra Bladet

Ottesen dropper al medieaktiv­itet

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Der har mildt sagt vaeret stormfulde hvirvler i bassinet, siden indhold fra den tidligere svømmer Jeanette Ottesens bog ’Fri’ ramte medierne.

Onsdag valgte hun således at komme med en ny undskyldni­ng til sin tidligere svømmekoll­ega Lotte Friis, der i bogen bliver benaevnt som et ’klassisk mobbeoffer’, og hvor selve mobningen til Lotte Friis’ store fortrydels­e bliver nøje beskrevet.

Traekker stikket

Lotte Friis har følt sig udstillet og har fået meget sympati, og nu traekker Jeanette Ottesen så også stikket til promoverin­gen af bogen i medierne.

Det oplyser forlagsche­f hos Gyldendal, Michael

Jannerup, i en mail til B.T.

’Vores forfattere bestemmer selv, hvem de taler med, vi rådgiver kun, hvis de beder om det. I dette tilfaelde har Jeanette valgt ikke at stille op til mere for indevaeren­de af hensyn til, at undskyldni­ngen ikke forplumres, som jeg forstår hende. Den beslutning har hun selv truffet og orienteret os om’, skriver han.

 ?? FOTO: KATRINE EMILIE ANDERSEN/RITZAU SCANPIX ?? Jeanette Ottesen og Lotte Friis svømmede i mange år sammen på det danske landshold.
FOTO: KATRINE EMILIE ANDERSEN/RITZAU SCANPIX Jeanette Ottesen og Lotte Friis svømmede i mange år sammen på det danske landshold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark