Ekstra Bladet

INGEN KONSEKVENS­ER

TV3 holder fast i deres stjerne fra Bryggen

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Når en ny bog udkommer, er det normalt ingen sag at få forfatter, forlag eller andre involvered­e til at stille op til interviews for at skabe omtale. Sådan var det ikke da Ekstra Bladet i weekenden kunne bringe psykolog Sølve Storms kritik af den nyligt udkomne samtalebog ’Linse og Didde: Møgkaellin­ger har det sjovere’.

Her blev Ekstra Bladet i stedet mødt af en mur af tavshed. Gentagne gange har Ekstra Bladet således forsøgt at få en kommentar fra Nent Group Entertainm­ent, der blandt andet står bag TV3-programmet ’Familien fra Bryggen’, hvor Linse Kessler er den helt store stjerne.

Vi har altid kendt til Linses fortid

I bogen beskriver Linse Kessler i detaljer sit nøje planlagte knivstikke­ri mod en veninde i 1995 og håner offereret ved blandt andet at kalde hende en ’kaempenar’. En beskrivels­e, der ifølge psykologen kan have karakter af psykisk vold mod offeret.

Nu har Nent Group endelig valgt at svare på Ekstra Bladets spørgsmål:

– Hvad synes I som Linses arbejdsgiv­er om det omstridte kapitel i bogen, hvor Linse nedgør sit offer og hverken viser tegn på anger eller fortrydels­e?

– Hvilken signalvaer­di synes I, at det sender til de mange fans af Linse og hendes programmer, når Linse på den måde signalerer, at det er i orden at bruge rå vold, hvis man føler sig trådt på?

– Får sagen konsekvens­er for hendes videre samarbejde/fremtid hos Nent Group?

–Kan hun stadig optraede i jeres programmer?

Har haft en snak

I en mail til Ekstra Bladet har programdir­ektør Kenneth Kristensen følgende svar:

’Vi har altid kendt til Linses fortid samt hendes afsoning af en raekke domme og hendes efterfølge­nde personlige rejse til at blive den Linse, hun er i dag.

I forbindels­e med den debat, som Linses og Dittes nye bog har vakt, har vi haft en snak med Linse, og vi oplever, at det ikke har vaeret Linses hensigt at hverken håne eller tale ned til offeret. Det kommer ikke til at få konsekvens­er for vores samarbejde’, skriver han.

 ?? FOTO: JANUS MIELSEN/RITZAU SCANPIX ?? – Jeg aldrig har haft til hensigt at grine af, tale ned til eller håne nogen. Og hvis man forstår det sådan, så beklager jeg, skriver Linse Kessler på Instagram.
FOTO: JANUS MIELSEN/RITZAU SCANPIX – Jeg aldrig har haft til hensigt at grine af, tale ned til eller håne nogen. Og hvis man forstår det sådan, så beklager jeg, skriver Linse Kessler på Instagram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark