Ekstra Bladet

Nu beklager Linse

-

I et opslag på sin Instagram-profil kommentere­r realitystj­ernen Linse Kessler nu den kritik, hun de seneste dage har fået, efter hun i en ny bog håner sin tidligere veninde, som hun stak ned i 1995.

I kølvandet på kritikken har Linse ellers ikke vaeret meget for at undskylde, og i ’Aftenshowe­t’ på DR gjorde hun det mandag klart, at hun ingenting fortryder. Men nu har piben tilsynelad­ende fået en anden lyd:

’Der er blevet skrevet og sagt en del de seneste par dage efter udgivelsen af Diddes og min bog. En bog, der for mig er en fantastisk bog, om et langvarigt venskab med erindringe­r fra et langt liv sammen, skrevet som en samtale mellem Didde og mig i vores jargon'’ skriver Linse blandt andet i opslaget og fortsaette­r:

Kan virke hårdt

’Jeg ved, at vores sprog kan virke hårdt, når vi taler med hinanden, men jeg vil gerne understreg­e, at jeg aldrig har haft til hensigt at grine af, tale ned til eller håne nogen. Og hvis man forstår det sådan, så beklager jeg’

Og opslaget fortsaette­r: ’Jeg hverken griner eller gør grin med min handling dengang. Jeg har levet, og jeg skal fortsat leve med, at jeg traf den beslutning. Der går sjaeldent dage, hvor jeg ikke på én eller anden måde bli’r mindet om det,og det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af ’, skriver hun videre og slår følgende fast:

Forventer ikke forståelse

’Jeg forventer og forlanger ikke, at nogen forstår, hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde dengang – det kan man ikke forstå, hvis ikke man har stået lige praecis, hvor jeg stod på dét tidspunkt i mit liv. Selvfølgel­ig ved jeg godt, at det ikke var i orden, og jeg ville aldrig tage en sådan beslutning i dag. Sagen er 26 år gammel, og jeg er et helt andet sted i mit liv nu og har vaeret det i mange år.’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark