Ekstra Bladet

Sen opvågning

-

Nu da vores dygtige fodboldspi­llere har kvalificer­et sig til slutrunden ved VM, der afholdes i Qatar i 2022, vågner Folketinge­t pludselig op.

Det er navnlig politikere­n Karsten Hønge (SF), der kaldte ministeren i samråd om emnet. Han mener, Danmark skal boykotte mesterskab­erne. Årsagen er den dårlige behandling af bygningsar­bejderne, som har bygget stadionern­e.

FIFA gav mesterskab­erne til Qatar i 2010, så man har haft rig lejlighed til fra politisk side at råbe op.

Jeg synes ikke, sporten skal bruges til at tage stilling til forholdene i det land, der er vaert. Det må ordnes politisk.

Hvor var politikern­e, da den store moské i Rovsingsga­de blev bygget i 2014? Pris 227 mio. kroner. Alle pengene kom fra Qatar. Da var der ingen politikere, der protestere­de, heller ikke Karsten Hønge. Så hvad er problemet med at spille fodbold i Qatar nu?

Palle Reimer Slotsgade 17

Nyborg

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Udenlandsk­e gaestearbe­jdere har arbejdet og levet under kummerlige forhold for at gøre klar til fodboldVM i Qatar.
FOTO: LARS POULSEN Udenlandsk­e gaestearbe­jdere har arbejdet og levet under kummerlige forhold for at gøre klar til fodboldVM i Qatar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark