Ekstra Bladet

DE RADIKALE ’VAERDIER’

-

behandler graenseove­rskridende adfaerd i partiet, har derfor vaeret tvunget til at indlede en undersøgel­se af Melchior – efter henvendels­e fra ansatte.

DET RADIKALE hus gennemgår et facadefald i disse år. Husets beboere forsøger at forklare det med, at verden er af lave. Det er slemme tider og urimelige vilkår.

’POLITIK ER gået i stykker’, siger leder Sofie Carsten Nielsen. Men alle kan se, at Radikale Venstre forveksler egen tilstand med nationens. Det kan sagtens gå fint for landet og modsat for Radikale Venstre, hvilket de radikale tydeligvis ikke begriber. Det er derfor en farce med Sofie Carsten Nielsen som bannerføre­r for en nederlagsf­ortaelling om, at verden er af lave. Hun leder et parti marineret i sexisme-skandaler, med diverse desertører i folketings­gruppen og en eksplosivt opfarende □U-parlamenta­riker.

DE ANGIVELIGT humanistis­ke, huldsalige, inkluderen­de og i egen optik uangribeli­ge radikale står hermed afklaedte. Vi andre ser, at de i virkelighe­den er opfarende, sexistiske, hykleriske og ekskludere­nde.

MÅSKE ER dette også ved at daemre for Sofie Carsten Nielsen. Hvorfor hun ikke vil sige noget til □kstra Bladet om Karen Melchiors graenseove­rskridende adfaerd. Så lad os her igen give ordet til Kristian Hegaard. Fra hans afskedssal­ut, hvor han – nok uforvarend­e – kom til at give et indblik i den saerlige radikale tankegang: ’Jeg er virkelig ked af at have opført mig graenseove­rskridende. For sådan kender jeg ikke mig selv’.

Laes også reportagen på side 12-13

 ?? ?? Kristian Hegaards, Karen Melchior og Morten Østergaard har alle haft svaert ved at leve op til de ’radikale vaerdier’.
Kristian Hegaards, Karen Melchior og Morten Østergaard har alle haft svaert ved at leve op til de ’radikale vaerdier’.
 ?? ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING/JONAS OLUFSON ??
FOTO: JENS DRESLING/JONAS OLUFSON
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark