Ekstra Bladet

EUROPA-STATUS

-

Europa League Gruppe A med Lyon, Rangers og Sparta Prag Det har vaeret en tung start på gruppespil­let for Brøndby, selv om nederlaget i Lyon hørte til i kategorien ’forventet.’

Nu står den internatio­nale tilvaerels­e og balancerer på det kommende dobbeltopg­ør mod Rangers FC. Første møde i Glasgow i dag, hvor Malmö FF vandt på vejen mod Champions League. Skotsk modstand står normalt godt til danske klubber, men uden Mads Hermansen i målet bliver Alfredo Morelos og Kemar Roofe noget af en mundfuld.

Ekstra Bladets dom: Nederlag

Europa League Gruppe F med Braga, Røde Stjerne og Ludogorets. Ulvene smeltede sammen i anden halvleg af udekampen mod Braga. Det kostede tre mål og en akut presbold inden hjemmekamp­en mod Røde Stjerne.

Med et point efter to kampe har FC Midtjyllan­d opbrugt snublekvot­en. Røde Stjerne er staerkere hjemme end ude og kiksede Champions League mod Sheriff Tiraspol. Serberne har maksimumpo­int i gruppen efter to hjemmekamp­e. Selv uden Junior Brumado skal FC Midtjyllan­d gå skånselslø­st efter sejren.

Ekstra Bladets dom: Sejr

Conference League Gruppe F med PAOK, Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps. FC København kan lune sig ved den perfekte start i Conference League med maksimumpo­int. Førsteplad­sen bliver en duel med PAOK med fordel til Løverne efter graekernes pointtab mod Slovan.

Det vil vaere forkert at påstå, at Jess Thorup står med et hovedbrud inden kampen mod PAOK. Skaderne er vaeltet ind, så startopsti­llingen er naermest givet. Med et derby i weekenden bliver selv Victor Kristianse­n og Jens Stage formentlig sparet, selv om de er tilbage i traening. Ekstra Bladets dom: Sejr

Conference League, Gruppe D med AZ Alkmaar, Cluj, Jablonec. Randers FC er endnu ubesejret i gruppefase­n, og nu kommer det definerend­e dobbeltopg­ør mod tjekkiske Jablonec.

Tjekkerne er en spøjs modstander denne saeson. De kan slet ikke få det til at køre i ligaen, men i Europa går det noget bedre. Det er vaerd at notere, at de tabte klart mod AZ og tidligere mod Celtic, og det er et niveau, hvor Randers FC har vist sig i stand til at vaere med.

Ekstra Bladet dom: Uafgjort

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark