Ekstra Bladet

BEKLAGELIG­VIS

Slyngelstu­en har via den amerikansk­e aflytnings­tjeneste, NSA, modtaget udskriftet fra en lydoptagel­se af en telefonsam­tale onsdag aften kl. 22.31 mellem knivstikke­ren Linse Kessler og rygstikker­en Jeanette Ottesen

-

JO: – Hej Linse, det er Jeanette Ottesen. Du må undskylde, at jeg forstyrrer, men jeg traenger altså sådan til at tale med en, der er i samme situation som mig.

LK: – Hvad mener du?

JO: – Jamen, vi har jo begge vaeret ude at beklage nogle passager fra vores bøger i dag. I øvrigt fed titel: ’Møgkaellin­ger’.

LK: – Ja, jeg er sgu helt tømt, du. Det ligger ikke lige til mit temperamen­t at beklage. Og da slet ikke over for den taeve, jeg stak dengang. ’That bitch had it coming’, hvis du forstår. Men nogle gange må man gøre det, der er nødvendigt for at få blusen til at sidde, ikke?

JO: – Ja, det er hårdt at vaere aerlig. Men den finke til Friis, som vi jo elskede at mobbe, tvang mig jo naermest til det. Jeg har det sgu, som om jeg har skiftet disciplin til rygcrawl. Det gør ondt alle vegne.

LK: – Som Simon Spies vist nok sagde, så er al omtale god omtale, og jeg kan sgu godt bruge knapperne fra et bogsalg. Jeg skylder hos min plastikdok­tor, og jeg håber også snart at kunne åbne et krisecente­r for hunde.

JO: – Det lyder vildt spaendende. Ja, jeg er i alt fald også faerdig med at logre for nogen i et stykke tid. Og medierne gider jeg slet ikke nu.

LK: – Nej, medierne stinker, du. Heldigvis har jeg en fast aftale med min helt egen tv-station, som bare ikke kan få nok af mine Brygge-rier, ha, ha.

JO: – Ha, ha, ja, du er skøn i de programmer. Jeg elsker faktisk også at optraede på tv og drømmer om at få mit eget program. Har du et godt råd?

LK: – Beklager.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Linse Kessler og Jeanette Ottesen har beklaget – i alt fald udadtil.
FOTO: JENS DRESLING Linse Kessler og Jeanette Ottesen har beklaget – i alt fald udadtil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark