Ekstra Bladet

ALARMEREND­E

-

’Alarmklokk­erne bør ringe for alle – ikke mindst for alle kandidater til kommunal- og regionsval­get, som forventes at have klare ambitioner for, hvordan de vil arbejde for et sundhedsva­esen i balance. Det forudsaett­er bedre løn for sygeplejer­sker,’ skriver deres formand Grete Christense­n i deres fagblad Sygeplejer­sken.

Det er muligt, Grete. Men alarmklokk­erne burde til gengaeld have kimet for ørerne af dine medlemmer, da de igen valgte at lade dig stå i spidsen for den seneste arbejdskon­flikt. Der fik du nemlig kommuniker­et så skidt til omverdenen om deres lønforhold, at modparten havde held med at så tvivl i befolkning­en om sygeplejer­skernes faktiske løn. Dermed vaklede de i deres opbakning, og det blev dyrt. Også fordi dine medlemmer nu igen skal til at fylde strejkekas­sen op.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Grete Christense­n klokkede under konflikten med kommunikat­ionen i en grad, så det blev alarmerend­e dyrt for hendes medlemmer.
FOTO: FINN FRANDSEN Grete Christense­n klokkede under konflikten med kommunikat­ionen i en grad, så det blev alarmerend­e dyrt for hendes medlemmer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark