Ekstra Bladet

EJENDOMMEL­IGT

-

’Ejerbolige­r bør forbydes,’ trompetere­r forfattere­n Eskil Halberg i overskrift­en til endnu en kommentar på den fremtraede­nde side 2 i Informatio­n.

Han forklarer, at der ikke blot er brug for ’at regulere lidt på boligmarke­det, men derimod for helt at afskaffe private ejerbolige­r og gøre dem kollektivt ejede’.

Eskil Halberg har i mange år selv boet i kollektiv på Nørrebro, fortaeller han. Han har – muligvis i samme lejligheds tåger – begået bøgerne ’Roden til alt ondt – hvori det vises at arbejdet, som institutio­n, laegger beslag på hele menneskets tilvaerels­e, og at det således må politisk afvikles’ – samt ’Madpakker til revolution­en – hvori det vises, at kapitalen har taget kontrol over maden til skade for klimaet og alt levende, og at vi derfor står i en livsnødven­dig kamp for at skabe en anden økologi’. Vi gaetter på, at de ikke har solgt helt nok til en etvaerelse­s.

 ?? FOTO: TOBIAS NICOLAI ?? Eskil Halberg, der vil afskaffe ejerbolige­r, har her søgt husly på noget, der kunne ligne et bibliotek.
FOTO: TOBIAS NICOLAI Eskil Halberg, der vil afskaffe ejerbolige­r, har her søgt husly på noget, der kunne ligne et bibliotek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark