Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ROSKILDE: □n 48-årig mand fra Rumaenien gjorde sig til tyv, da han i en baggård rodede i en beholder, hvor et vaertshus opbevarede pantflaske­r. Manden blev sigtet for tyveri af 15 pantflaske­r, da politiet ankom. Ved en visitation fandt betjentene også et rejsekort tilhøreren­de en kvinde samt nogle høretelefo­ner, han ikke kunne forklare, hvor han havde fra. Derfor blev han også sigtet for ulovlig omgang med hittegods. JAEGERSPRI­S: □n sliksulten 73-årig mand blev sigtet for tyveri, da han stjal øl og lakridser i Brugsen på Møllehegne­t. Manden blev også sigtet for bedrageri, da han havde fyldt en pose med bland-selv-slik, vejet og sat prismaerke på den, for derefter at fylde mere slik i. HELSINGØR: □n 17-årig pige fra Helsingør blev anholdt og sigtet for vold, efter politiet modtog en anmeldelse om, at en dørmand var blevet slået i ansigtet med en knytnaeve foran Club Retro.

AARHUS: □n 15-årig pige blev udsat for blufaerdig­hedskraenk­else ved Godsbanen. Hun var på stedet med nogle venner og gik et stykke vaek fra gruppen for at tisse. Her gik en mand imod hende, og ifølge pigens forklaring gik han helt taet på hende, befølte hende på kroppen og tog fat i hendes bukselinni­ng. Hun vristede sig fri og løb vaek fra stedet.

RANDERS: Politiet blev kaldt ud til en lokal bevaertnin­g på Kirketorve­t, hvor to maend var kommet i slagsmål. Betjentene fik kontakt til en 54-årig mand, der fortalte, at han var blevet slået og sparket af en 52-årig mand, der i samme øjeblik kom gående mod patruljen. Flere vidneforkl­aringer førte til, at den 52-årige blev anholdt og sigtet for vold, ligesom han tilbragte et par timer i detentione­n. NAKSKOV: Under et indbrud i en parkeret lastbil stjal gerningsma­nden metal i form af messing. Senere på dagen solgte tyven metallet til en produkthan­dler, og efter en hurtig efterforsk­ning fandt politiet frem til en 37-årig mand fra lokalområd­et, der blev anholdt og sigtet for tyveriet.

LaBo

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark