Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at bønderne saetter nu penge til på griseprodu­ktion. I den branche går det op og ned, og mange har stadig penge på kistebunde­n. Vaerre ser det ud for svinene. De er buret inde i hudsnaered­e jernfaengs­ler, brutalt svinebundn­e! Grisene er gidsler i pengemaski­nen og fortjener en meget bedre skaebne. Vi kan simpelthen ikke vaere det bekendt! Hvis du er i tvivl, så tag dine børn med ind i en svinestald, og betragt elendighed­en. Så går der måske et par dage, før du igen skal have flaesk med persilleso­vs!

Fl. Kjellberg Hillerød

at nu tjener Nordea igen rigtig mange penge til ejerne af aktierne. Derfor er det helt berettiget, at folk med indeståend­er på over 100.000 kroner skal betale mere i strafrente.

Visti Vester

Solrød Strand

at der er tilsynelad­ende stor mangel på bus-, taxa- samt lastbilcha­uffører. Hvordan er det muligt, når der er 100.000 arbejdsløs­e? Hvad laver f.eks. personalet på de mange jobcentre?

John Havmann Eriksen Frederiksb­erg

at ’klimakrise­n skyldes mennesker’, og gennem lovgivning skal sociale medier tvinges til at censurere uenige ’klimabenae­gtere’. Det udtaler klimaforsk­eren Mark Lynas, som sammen med ligesinded­e vil fastlaegge klodens klimapolit­ik ved den kommende COP26-konference i Skotland. Meget videnskabe­lig, mangfoldig og tolerant tilgang, ikke sandt? Michael Thestrup Brønshøj

at praesident Putin kommer ikke til klimatopmø­de i Skotland, det er nok det mest fornuftige, jeg har hørt fra den mand i lang tid. Kinas praesident kommer heller ikke. Brasiliens praesident bliver også vaek. Deres deltagelse ville også svare til, at de muslimske landes ledere og Tyrkiets praesident satte sig sammen og diskutered­e menneskere­ttigheder. Niels Erik H. Christense­n Odense NØ

Det var en tåbelig måde at fejre så få atleter på, ud af så mange, der alle havde fortjent et skulderkla­p

Det har ingen dansk spiller praesteret nogensinde før eller efter.

I stedet for at kåre den største igennem de 125 år, havde det vaeret på sin plads at nominere sportsfolk i deres respektive sportsgren­e og så udvaelge. Det havde vaeret mere fair.

Vi har inden for de forskellig­e sportsgren­e haft idraetsudø­vere, der har gjort det helt fantastisk, vundet et hav af medaljer til Danmark, og der har vaeret europamest­re, olympiske mestre og verdensmes­tre i flaeng gennem årtier.

Nu var der så valgt otte ud til den afgørende og tåbelige nominering, men når det nu skulle vaere sådan, så savnede jeg en Anja Andersen, hvis rolle på det danske landshold i kvindehånd­bold var altafgøren­de for deres kaempesucc­es.

I stedet var der en udlandsdan­sker på listen, som aldrig har kaempet for Danmark, men som kørte sit helt eget løb. Så den store fest, det skulle have vaeret i DR’s store opsaetning, blev en fuser af rang. Bordet var paent daekket, men der var kun otte bordkort, det var sgu for lidt.

At skulle vaelge den største af de største sportsstje­rner gennem 125 år var en umulig opgave. For alle, der har praesteret og gjort Danmark stor aere i deres respektive sportsgren­e, har fortjent anerkendel­se, og alle er lige store på hver deres felt.

Tak til disse for store oplevelser.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark